Honing voor je schoonheidsmiddelen.

Honing voor je schoonheidsmiddelen.

Volgens de legende was honing het favoriete wapen van Cleopatra in haar schoonheidsarsenaal, en nu haalt de wetenschap in wat veel vrouwen al jaren weten. Honing, vooral rauwe of ongepasteuriseerde, is een fantastisch veelzijdig en volledig natuurlijk ingrediënt om op de huid te gebruiken. Het zit vol met antioxidanten, die goed zijn voor rimpels en verouderende huid.1 Het is antibacterieel, wat helpt bij acne behandelingen en preventie. Het zuivert de huid door de poriën te openen en te ontstoppen.2 Het is ook een geweldige vochtinbrenger die irritatie en puistjes verzacht, en het laat een heerlijke afterglow achter. Probeer de volgende recepten voor een effectieve spa-behandeling thuis.

Zorg ervoor dat je haar uit je gezicht is gehaald voordat je met een van deze recepten begint. Uw gezicht zal daarna schoon en zacht aanvoelen.

  • Schep een flinke lepel honing in je hand en verdeel het over je gezicht. Wrijf het in je huid en laat het 5-30 minuten intrekken. Spoel af met warm water.
  • Combineer 1 eetlepel karnemelk, 1 theelepel honing en 1 eidooier. Breng aan op een schone huid en laat 20 minuten intrekken. Spoel af met warm water.
Verzorging