Hier leest u hoe u een beperkte vergeving van studieleningen kunt aanvragen

Hier leest u hoe u een beperkte vergeving van studieleningen kunt aanvragen

Hier leest u hoe u beperkte vergeving van studieleningen kunt aanvragen.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

Het grootste nieuws over studieleningen van de afgelopen maand zijn de grote veranderingen in het kwijtschelden van studieleningen. President Joe Biden en het Amerikaanse ministerie van Onderwijs hebben ingrijpende veranderingen aangekondigd in het lang verontruste programma voor het vergeven van openbare leningen, dat zou kunnen leiden tot honderdduizenden kredietnemers voor studieleningen totale vergeving van studieleningen krijgen. Er is echter een beperkte tijd om deze vergeving van studieleningen aan te vragen. Hier leest u hoe u zich kunt aanmelden en wat het betekent voor uw studieleningen.


Belangrijke wijzigingen in de kwijtschelding van studieleningen

Grootschalige vergeving van studieleningen is topprioriteit voor leners van studieleningen. Het zijn echter deze veranderingen in de vergeving van studieleningen die kredietnemers van studieleningen juichen. In een belangrijke aankondiging vorige maand veranderde Biden de regels om vergeving van studieleningen te krijgen voor leners die vergeving voor openbare dienstleningen zoeken. Om vergeving van studieleningen te krijgen, moeten leners van studieleningen werken voor een gekwalificeerde openbare dienst of non-profit werkgever, 120 maandelijkse betalingen doen en aan andere kwalificaties voldoen. Deze grote veranderingen zijn onder meer:

  • het tellen van betalingen voor studieleningen voor FFELP-leningen en Perkins-leningen;
  • het tellen van betalingen voor studieleningen voorafgaand aan consolidatie van studieleningen;
  • het tellen van betalingen voor studieleningen die zijn gedaan onder het verkeerde terugbetalingsplan voor studieleningen;
  • het tellen van betalingen van studieleningen die te laat of met het verkeerde bedrag zijn gedaan; en
  • het tellen van betalingen voor studieleningen voor actieve militaire dienst tijdens perioden van tijdelijke uitstel of uitstel van studieleningen;

(Kom je in aanmerking voor $ 4,5 miljard aan kwijtschelding van studieleningen?) Door deze regels te versoepelen, komen meer leners van studieleningen die eerder werden afgewezen voor vergeving van studieleningen nu in aanmerking voor totale annulering van studieleningen. Dit is vooral nu belangrijk, aangezien de aflossing van studieleningen binnenkort zal eindigen en de reguliere afbetalingen van studieleningen zullen worden hervat. (Hier is hoe de terugbetaling van studieleningen zal werken zodra de vrijstelling van studieleningen eindigt).


Beperkte vergeving van studieleningen aanvragen?

De grote veranderingen in het kwijtschelden van studieleningen werden met veel gejuich ontvangen door de getroffen kredietnemers van studieleningen. Het vergeven van studieleningen heeft echter één groot probleem. Deze wijzigingen zijn niet permanent; ze hebben een definitieve houdbaarheidsdatum. Om onder deze nieuwe regels vergeving van studieleningen te krijgen, moeten leners van studieleningen vóór 31 oktober 2022 een beperkte vrijstelling aanvragen. (Hier leest u hoe u vergeving voor studieleningen kunt krijgen). Dat betekent dat als deze wijzigingen van invloed zijn op uw vermogen om in aanmerking te komen voor vergeving van studieleningen, u minder dan een jaar hebt om de beperkte vrijstelling te krijgen.

  • Als u extra betalingen nodig heeft om in aanmerking te komen, zorg er dan voor dat u dit voltooit formulier.
  • Als u niet-directe leningen heeft, zoals FFELP-leningen of Perkins-leningen, moet u deze studieleningen vóór 31 oktober 2022 consolideren bij het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, zodat ze in aanmerking kunnen komen voor kwijtschelding van studieleningen.
  • Als je niet zeker weet welke federale studieleningen je hebt, kun je dit controleren: Federale Studentenhulp (FSA) onder Hulpoverzicht.
  • Zorg ervoor dat je een Formulier voor werkgeverscertificering om ervoor te zorgen dat uw werkgever in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen.

Wat dit betekent voor je studieleningen

Wat betekent dit voor je studiefinanciering? Als u vergeving van studieleningen nastreeft, kunt u nu de betalingen voor studieleningen tellen die voorheen mogelijk niet in aanmerking kwamen. Dit kan je helpen om sneller vergeving van studieleningen te krijgen. (Vergeving van studieleningen is niet beschikbaar voor deze leners). Je kunt nog steeds vergeving voor studieleningen krijgen, zelfs als je niet in de openbare dienst werkt. Bovendien kun je altijd besluiten om vergeving van studieleningen te krijgen via kwijtschelding van openbare leningen, zelfs als je vandaag niet voor een gekwalificeerde werkgever werkt. Het programma is nog steeds actief en nu beschikbaar voor u als u aan de vereisten voldoet.

De vergeving van studieleningen loopt binnenkort af. Ben je voorbereid? Leer al uw opties voor het terugbetalen van studieleningen. Hier zijn enkele populaire manieren om studieleningen sneller af te lossen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

Hoe vergeving voor studieleningen te krijgen?

Dit is wie nu in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen

Wat biedt de toekomst voor vergeving van studieleningen?

3 manieren om een ​​lagere studielening te krijgen

Source link

Zakelijk