Heeft Bitcoin sterke ondersteuning opgebouwd in de buurt van $ 53.000?

Heeft Bitcoin sterke ondersteuning opgebouwd in de buurt van $ 53.000?

Sinds het bereiken van een nieuw record ooit van bijna $ 69.000 eerder deze maand, hebben de bitcoin-prijzen meerdere uitverkoop gehad, waarbij ze herhaaldelijk naar beneden gingen.

‘S Werelds meest prominente digitale valuta bereikte zijn laatste hoogtepunt op 10 november, voordat hij twee dagen later $ 62.000 naderde, CoinDesk-gegevens onthult.

Na die retracement herstelde bitcoin zich en klom op 15 november boven $ 66.300, laten aanvullende CoinDesk-cijfers zien.

Na deze opwaartse beweging viel het digitale activum opnieuw terug en zakte op 18 november onder $ 56.000, voordat het op 21 november boven $ 60.000 uitkwam.

Sinds die tijd hebben de bitcoin-prijzen herhaaldelijk de $ 55.000 benaderd en gisteren een dieptepunt in zes weken bereikt.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Na deze aanhoudende dalingen wogen verschillende marktexperts op een belangrijk ondersteuningsniveau dat technische handelaren zou kunnen interesseren.

“De kostenbasis van BTC-investeerders op korte termijn heeft van oudsher gediend als steun voor de bullmarkt”, merkte Alyse Killeen op, oprichter en managing partner van durfkapitaalbedrijf Stillmark.

“Blockware Market Intelligence meldt dat deze metrische, on-chain VWAP (volume-gewogen gemiddelde prijs) momenteel rond de $ 53K ligt”, verklaarde ze onlangs.

“Ongeveer $ 53K is ook de BTC-prijs bij een bitcoin-marktkapitalisatie van 1 biljoen dollar, wat psychologische betekenis kan hebben voor investeerders en handelaren”, voegde Killeen eraan toe.

Pankaj Balani, medeoprichter en CEO van Delta-uitwisseling, reageerde op deze beweringen.

“Ja. Ik ben het eens met deze beoordeling. 1 Tn MCAP als een sterke steun is ook iets dat ik in mijn vorige nota benadrukte”, verklaarde hij.

“We hebben het gevoel dat de markt op de korte termijn gebonden zal blijven. BTC heeft een paar keer gefaald boven de 60K en het zal wat moeite kosten om boven dat niveau te komen, terwijl 53-54K, wat ook 1TN marktkapitalisatie is, als een sterke ondersteuning zal fungeren”, voorspelde Balani.

Jake Wujastyk, hoofd marktanalist van TrendSpider, bood een iets andere kijk aan.

“Ik ben het ermee eens dat elke keer dat de gemiddelde prijs van de dollar wordt getest, het een gebied kan zijn waar de prijs kan stuiteren, simpelweg omdat de gemiddelde deelnemer weer break-even is, waardoor het aanbod op de markt opdroogt”, verklaarde hij.

Wujastyk was echter sceptischer over de bewering dat de marktkapitalisatie van $ 1 biljoen opmerkelijke ondersteuning biedt.

“Ik denk niet dat de marktkapitalisatie van Bitcoin enige psychologische betekenis heeft voor investeerders en handelaren, aangezien prijsniveaus over het algemeen worden beschouwd als psychologische niveaus die belangrijk zijn voor marktdeelnemers in plaats van de marktkapitalisatie.”

Petr Kozyakov, mede-oprichter en CEO van het wereldwijde betalingsnetwerk Mercuryo, gaf ook zijn visie op de zaak.

“Ondanks de aanhoudende uitverkoop die we hebben gezien in de prijs van Bitcoin, is de belangrijkste digitale valuta niet onder het 30-daagse dieptepunt van $ 55.632 verhandeld, wat de legitimiteit van de VWAP-statistiek aantoont die de Bitcoin-prijsondersteuning rond $ 53.000 plaatst,” hij merkte.

“Tot nu toe hebben kopers de markt kunnen opvangen van de verkoopdruk, en dit heeft grotendeels laten zien hoe volwassen de markt het afgelopen jaar is gegroeid.”

Verder gaf Kozyakov een bullish outlook.

“Korte termijn houders moeten worden gezien als essentieel om een ​​gezonde markt te helpen behouden, en zolang de premier munt het forte boven de psychologische grens blijft houden op $ 53.000, zal de op handen zijnde aanloop naar de vorige ATH op $ 68.789 slechts een kwestie zijn van tijd.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk