Ether-prijzen breiden winst uit om het nieuwste record boven $ 4.600 te bereiken

Ether-prijzen breiden winst uit om het nieuwste record boven $ 4.600 te bereiken

De etherprijzen bleven vandaag stijgen naar nieuwe, all-time highs en braken voor het eerst in de geschiedenis door $ 4.600.

‘S Werelds op een na grootste digitale valuta qua marktwaarde bereikte vanavond $ 4.642,48, volgens CoinDesk-gegevens.

Na tot dat niveau te zijn gestegen, steeg de cryptocurrency meer dan 530% year-to-date, blijkt uit aanvullende CoinDesk-cijfers.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Het digitale activum klom naar zijn laatste recordprijsniveau op dezelfde dag dat de CME Group bekend gemaakt is van plan microfutures aan te bieden, in afwachting van herziening door de regelgevende instanties.

De introductie van deze contracten biedt geïnteresseerde partijen nog een manier om hun risico af te dekken, of ze kunnen speculeren in een poging een hoger rendement te genereren.

Andrew Rossow, een internet- en technologieadvocaat, sprak over de implicaties van deze ontwikkeling.

“Ik denk dat de aankondiging van CME twee belangrijke voordelen opleverde, naast het plaatsen van ‘opwaartse druk’ op de etherprijzen,” verklaarde hij.

“Ten eerste versterkte het alleen het nut dat Ether-futures en Bitcoin-futures in de digitale geldsfeer brengen, vooral voor nieuwere marktdeelnemers”, zei Rossow.

“Ten tweede, door het lanceren van microfutures, natuurlijk, in afwachting van herziening door de regelgevende instanties, toont dit aan dat CME zichzelf positioneert om als leider op de derivatenmarkt te blijven dienen door de aarzeling van potentiële marktdeelnemers om hun voeten in het water te dompelen te verminderen.”

Joe DiPasquale, CEO van cryptocurrency hedge fund manager BitBull Capital, ook meegewogen.

“Het CME-nieuws is zeer positief voor Ethereum”, merkte hij op.

“Nieuwe institutionele producten zoals microfutures leiden tot extra opwaartse druk op Ethereum.”

Konstantin Boyko-Romanovsky, oprichter en CEO van Allnodes Inc., een niet-bewarend platform dat hosting- en staking-services biedt, bood een andere kijk.

“De CME is altijd een early adopter van onze branche geweest, met Bitcoin-futures en opties op Bitcoin-futures die nu al meer dan vier jaar beschikbaar zijn voor investeerders”, verklaarde hij.

“Ze volgden eerder dit jaar op met Ether-futures en ik ben verheugd om de extra financiële kansen te zien waaraan de beurs werkt.”

De oprichter van Allnodes wees echter op andere zaken als brandstof voor winst, en verklaarde dat “ether om verschillende redenen blijft waarderen.”

“Ongetwijfeld hebben de recente mijlpalen in de traditionele markten de vraag naar het actief vergroot”, verklaarde hij.

Boyko-Romanovsky richtte zich echter op tekenen van toenemende adoptie.

“Voor het grootste deel denk ik dat de stijging van de vraag en dus de prijs te wijten is aan de groei van de DeFi- en NFT-sectoren, waarvan de meeste zijn gebouwd op het Ethereum-netwerk.”

“Recente succesvolle blockchain-upgrades die Ethereum dichter bij het energie-efficiënte, veiligere en zeer vindingrijke Proof of Stake-consensusmodel brengen, de nieuw verworven deflatoire kwaliteit en de voortdurende massale acceptatie van de blockchain-technologieën in het algemeen dragen ook in belangrijke mate bij aan de groei”, voegde hij eraan toe.

“Ethereum is een echte aanwinst om naar te kijken, en er is geen reden om aan te nemen dat de stijging zal stoppen bij de recente ATH”, concludeerde Boyko-Romanovsky.

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk