Elizabeth Warren roept beheerder van studieleningen op voor beledigende praktijken te midden van dreigende wanbetaling van studentenleningen

Elizabeth Warren roept beheerder van studieleningen op voor beledigende praktijken te midden van dreigende wanbetaling van studentenleningen

Sen. Elizabeth Warren roept deze beheerder van studieleningen op voor beledigende praktijken te midden van dreigende wanbetaling van studentenleningen.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

in een vernietigende brief aan studentenleningbeheerder Maximus, wil Warren (D-MA) garanties dat Maximus leners van studieleningen zal beschermen wanneer Maximus de portefeuille van Navient van 5,6 miljoen studieleningen overneemt wanneer Navient naar verwachting tegen het einde van het jaar stopt met het verstrekken van federale studieleningen. Dit staat er in de brief:

De aftrek van studieleningen loopt binnenkort af

Warren maakt zich grote zorgen dat de regering van Biden de vrijstelling van studieleningen van de Covid-19-pandemie niet zal verlengen tot na 31 januari 2022. Dat betekent dat leners van studieleningen vanaf 1 februari 2022 opnieuw zullen beginnen met het terugbetalen van federale studieleningen. Betalingen van studieleningen en rente op studieleningen de tarieven zullen weer normaal worden na 22 maanden van tijdelijke uitstel van studieleningen. (Hier zijn 3 manieren om een ​​lagere studielening te krijgen). Warren heeft zijn bezorgdheid geuit over het feit dat miljoenen leners van studieleningen in gebreke zullen blijven als president Joe Biden de vrijstelling van studieleningen pas later volgend jaar verlengt. Ondanks haar inspanningen om de verdraagzaamheid voor studieleningen te verlengen, heeft het Amerikaanse ministerie van Onderwijs gezegd dat de vrijstelling van studieleningen niet zal worden verlengd. Tegelijkertijd was Warren de belangrijkste pleitbezorger die opriep tot grootschalige kwijtschelding van studieleningen voor leners, inclusief tot $ 50.000 aan annulering van studieleningen. (Hier leest u hoe u beperkte vergeving van studieleningen aanvraagt).


Source link

Zakelijk