Dit zijn de ‘Altcoins’ waar iedereen nu van houdt

Dit zijn de ‘Altcoins’ waar iedereen nu van houdt

Wordt Cardano (ADA) beschouwd als een alt-munt? Eigenlijk is alles wat niet DeFi, een NFT, Bitcoin en Ethereum is waarschijnlijk alt. Welnu, na een paar ruige handelssessies vorige week, wordt verwacht dat de minder energie-intensieve blockchain zal stijgen. Ik bezit het. Tjonge, wat ben ik blij.

“Cardano is duidelijk opwaarts op weg en er is geen reden om aan te nemen dat dit snel tot stilstand zal komen”, zegt Nigel Green, oprichter van de DeVere Group in Londen. “Het momentum zal waarschijnlijk aantrekken. Ik denk dat de prijs van Cardano de komende maand een record zal bereiken en meer dan $ 3 zal bereiken”, zegt hij.

Er zijn momenteel drie belangrijke drijfveren voor de prijs van Cardano. Ten eerste wordt het getrokken door de bredere cryptomarktrally. De totale marktkapitalisatie is weer opgelopen tot $ 2 biljoen. Ten tweede, de aanstaande netwerkupgrade deze maand, waardoor de blockchain in een sterke positie komt om het op te nemen tegen Ethereum, de meest gebruikte blockchain op het gebied van slimme contractfunctionaliteit. En ten derde zal Cardano blijven profiteren van zijn reputatie als een ‘groene’ cryptocurrency in vergelijking met Bitcoin, “die niet als efficiënt wordt beschouwd in energieverbruik”, zegt Green.

Vroeger volgde elke crypto in principe Bitcoin. Misschien niet in een perfecte 100% mate, maar 70% en meer was gebruikelijk. We zien, en al geruime tijd, een breuk in de correlatie met altcoins en de moeder van alle cryptovaluta: Bitcoin (BTC). Tot op zekere hoogte is er ook een splitsing tussen andere munten en Ethereum (ETH). Met andere woorden, alleen omdat BTC en ETH down zijn, betekent dit niet dat de hele crypto-portfolio mee naar beneden gaat.

“We zien nu dat sommige munten die correlatie doorbreken”, zegt Ian Mvula CEO en oprichter TE Markets Ltd. In januari 2021 was de Bitcoin-dominantie ruim boven 60% van de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency. Dat valt als een blok. Vorige week op een gegeven moment onder de 50% geraakt, deels dankzij de opkomst van Ethereum, maar ook door talrijke altcoins. “Dat zou je een idee moeten geven van hoeveel groei we de laatste tijd hebben gezien in de alt-muntenruimte”, zegt Mvula.

Behalve sprongen in Cardano, noemt Mvula Axie Infinity (AXS); Binance (BNB); Polkadot (DOT) en Luna (LUNA) op weg naar of hebben hun all-time-highs al overtroffen. Hij prijst natuurlijk de munt van zijn eigen bedrijf: TEMCoin. Hij zei dat houders kunnen deelnemen aan stakingsprogramma’s op hoogrentende projecten zoals de African Consolidated Exchange (ACEX), evenals hun eigen productlijnen: TE Properties, TE Micro Funding en TE Capital, om er maar een paar te noemen.

In de cryptowereld blijft het totaalbeeld te allen tijde min of meer hetzelfde, ongeacht de uitwisseling. De meest populaire handelsparen zijn grote cryptocurrencies zoals BTC, ETH en Litecoin against Tether (USDT). Ze worden gevolgd door verschillende altcoins die worden verhandeld voor BTC, ETH of het token van de beurs waar de handel plaatsvindt. Op dit moment staan ​​ADA en DOT bovenaan alle alt-coin charts. Deze projecten worden beschouwd als alternatieven voor de duurdere, ‘gas zwaar’ Ethereum.

Edmund Hillary heeft nieuws voor Cardano en dergelijke, deze munt heeft het veel beter gedaan qua investeringswinst: Avalanche (AVAX).

“Zonder twijfel is het antwoord voor mij voor altcoins AVAX”, zegt Hillary, mede-oprichter en hoofdarchitect van Relaisketen. Het AVAX-token heeft een prijsstijging van meer dan 400% gezien sinds BTC begon te herstellen en de liquiditeit en de vraag stroomden binnen als gevolg van hun Avalanche Rush-evenement. Hillary zei dat zijn overbruggingsverkeer van Avalanche naar Polygon voor het AVAX-token op dit moment goed is voor meer dan 40% van hun totale brugverkeer. “We verwachten dat het meer zal springen naarmate het AVAX-token beschikbaar komt op meer ketens”, zegt hij.

Wauw, deze grafiek is mooi.

“AVAX is een enorme winnaar geweest. Tegen BTC hebben de andere ‘gastokens’ ook buitengewoon goed gepresteerd. BNB is meer dan 50% gestegen, Huobi Token (HT) is bijna 100% gestegen en Polygon (MATIC) is ook ongeveer 100% gestegen”, zegt Hillary.

Ik vroeg al deze jongens, zelf op zoek naar ideeën: als je zou investeren in altcoins die proberen BTC’s terug te brengen naar $ 50.000 +, wat zou je dan kopen en waarom vind je deze projecten leuk?

NFT’s zijn zo alt als ze komen, zelfs als ze een andere naam hebben. Yaroslav Gordeev, CEO van de Phenom Ecosysteem, een gedecentraliseerde blockchain die zogenaamd helpt je telefoon in een geldautomaat te veranderen, gevestigd in Londen, houdt van Enjin (ENJ).

“NFT’s zijn nog steeds waanzinnig populair en deze trend vervaagt niet, dus het is het proberen waard”, zegt Gordeev. Het Phenom-ecosysteem omvat het Phenom Network, Phenom Chain, Phenom Exchange en Phenom Metaverse, de wereld van NFT’s.

“Ik zou Enjin nader bekijken, een project dat je helpt NFT-tokens te integreren in elke videogame, inclusief Minecraft. Dit jaar hebben we een aantal games gezien waarmee inkomsten kunnen worden gegenereerd met behulp van een interne valuta. Axie Infinity werd bijvoorbeeld de eerste NFT-game op het Ethereum-netwerk die meer dan $ 1 miljard aan omzet behaalde. Dit zou je een idee kunnen geven van het Enjin-potentieel.

Ik heb een kleine investering in Enjin. Het is tot nu toe een blindganger geweest, dus nu maar hopen dat Gordeev gelijk heeft. Geduld is in deze markt een schone zaak gebleken. Pre-pandemie, Bitcoin was minder dan $10 mille waard.

Een ander voorbeeld van een altcoin die populairder is geworden vanwege de beperkingen van de markt is: crypto-exchange FTX, gezien als een alternatief voor Coinbase en Gemini hier in de VS Het vecht Coinbase over vergoedingen. Coinbase is belachelijk duur. Het doet me denken aan de dagen dat het ongeveer $ 7 kostte om aandelen te verhandelen op E-Trade.

FTX is in ongeveer vier weken tijd met 28% gestegen. “Ik verwacht dat het zal blijven stijgen”, zegt Gordeev. “Andere projecten die nog door niemand zijn genoemd en een groot potentieel hebben: Chainlink (LINK)”, zegt hij. Chainlink is een van de belangrijkste marktspelers die zorgt voor de overdracht en verwerking van fraudebestendige gegevens, terwijl Polkadot ernaar streeft cross-blockchain-overdrachten te vergemakkelijken. “Multichain wordt het volgende grote ding”, zegt hij.

“Ik zou DeFi en NFT’s kopen, evenals laag-twee-oplossingen (Ethereum-gerelateerde schaaloplossingen) en bijna uitsluitend gedecentraliseerde wisselmunten”, zegt Handy Barot, mede-oprichter van StorX (SRX), een peer-to-peer gedecentraliseerd cloudopslagnetwerk voor degenen die misschien een hekel hebben aan Jeff Bezos’ AWS. StorX zegt het versleutelt, fragmenteert en distribueert gegevens over meerdere hostingknooppunten wereldwijd.

Wat de opschalingshoek van Ethereum betreft, zou Barot’s in het bijzonder naar een paar namen kijken. Velen zijn al genoemd.

“De grootste impact op de markt door zowel proportionele winsten als volume komt van laag één en laag twee platforms voor slimme contracten zoals Ethereum, Polygon, Cardano, Luna, Avalanche, Polkadot en (enkele nieuwe hier), Solana (SOL) Unibright (UBT) en Cosmos (ATOM)”, zegt hij. “Maar ook de DeFi- en NFT-segmenten”, benadrukte hij nogmaals.

Terug naar Hillary, hier zijn enkele munten die tot nu toe in bijna-correlatie zijn met enkele van zijn favorieten:

Lawine: JOE, BENQ, Coin98 (C98), Pangolin (PNG)

Solana: Mango Markets (MNGO), Serum (SRM), Raydium (RAY)

Polkadot: Moonriver (MOVR), Moonbeam (GLMR), Kusama (KSM), Air (AIR)

Fantom (FTM): Spookywab (BOO)

“Deze zijn minder gecorreleerd met het wel en wee van BTC en ETH”, zegt Hillary. “Ik denk dat dit enkele van de namen zijn die de kern vormen van de nieuwe ecosystemen.”

Source link

Zakelijk