Deze 152 fondsen kunnen u $ 35.000 per jaar betalen

Deze 152 fondsen kunnen u $ 35.000 per jaar betalen

Wat als ik je vertel dat er 152 fondsen zijn die 7%+ opleveren? En veel van deze stevige inkomensspelen zijn: nog veiliger dan de typische S&P 500-aandelen! Ze hebben de bekende aandelen die we allemaal kennen, evenals hoogwaardige bedrijfsobligaties, senior leningen, vastgoedbeleggingstrusts (REIT’s) – zowat elke activaklasse die u maar kunt bedenken.

Ik vermoed dat je geïnteresseerd zou zijn, vooral nu de S&P 500 tegenwoordig een zielig rendement van 1,3% dribbelt, en 10-jaars Treasuries die 1,35% betalen (en in ruil daarvoor ons geld in de boeien slaan!).

Dus vandaag gaan we in deze 152 inkomensmolochen duiken en drie van de beste eruit halen (gemiddeld rendement: 7,4%) die u nu kunt overwegen.

Voordat we dat echter doen, moet ik je vertellen dat de krachtige 7% + inkomensspelen waar ik het over heb zijn: closed-end fondsen (CEF’s), een activaklasse die manier te vaak over het hoofd gezien. Maar deze onduidelijkheid werkt in ons voordeel omdat het de CEF-markt nog inefficiënter maakt dan de aandelenmarkt, waardoor we verkeerde prijzen kunnen oplopen die we serieuze winsten kunnen maken, bovenop onze 7% + dividenden.

Sterker nog, CEF’s handelen vaak met kortingen op de waarde van hun portefeuilles (deze maatstaf wordt de korting op de netto-inventariswaarde of NAV genoemd). Dit is een eigenaardigheid van de CEF-structuur en een duidelijke waarde-indicator – een die ETF’s als de razend populaire SPDR S&P 500 ETF Trust (SPY) nooit geef ons. Ze handelen altijd tegen pari (geven of nemen van 0,1%)!

Deze deals bestaan ​​ondanks het feit dat CEF’s torenhoge rendementen bieden, met een gemiddelde uitbetaling van 6,2% over alle ongeveer 500 van deze fondsen. En zoals ik hierboven al zei, 152 CEF’s betalen meer dan 7% uit!

Natuurlijk, alleen omdat een fonds een groot dividendrendement heeft, wil nog niet zeggen dat het een waardevolle investering is, en dat is waar de drie CEF’s waar we nu in duiken van pas komen. Naast hun 7% + dividenden, bieden ze kortingen die prime ons voor voortdurende opwaartse kracht terwijl we ons nestei helpen opvangen in een neergang.

Hoogrentende CEF nr. 1: Ares Dynamic Credit Allocation Fund (ARDC)

Laten we beginnen met een fonds met een hoog rendement en een laag risico dat ons letterlijk aan de top plaatst. ARDC heeft voor $ 547 miljoen aan senior leningen en levert een indrukwekkende 7,2% op. Sterker nog, dit strak beheerde fonds wordt verhandeld met een korting van 2,6% ten opzichte van de NAV, dus we krijgen zijn activa voor iets minder dan ze werkelijk waard zijn. En de korting is aan het krimpen, wat betekent dat het dicht bij de handel komt met een premie, en op dat moment kunnen we wat snelle winsten maken.

Dat is een intrigerende kans, maar het is niet de enige reden om naar ARDC te kijken. Een ander voorbeeld is de portefeuille, die is gebouwd om bestand te zijn tegen een neergang. De senior leningen staan ​​bovenaan de stapel om terugbetaald te worden als een bedrijf in de problemen komt. Bovendien is ARDC breed gediversifieerd: de portefeuille bevat 252 beleggingen, dus problemen met één beleggingen hebben nauwelijks invloed op uw rendement. Deze mate van stabiliteit maakt van ARDC een oase in het licht van het potentieel van de Deltavariant om de economische groei te belemmeren.

Met een totaalrendement van maar liefst 40% in het afgelopen jaar, heeft ARDC bewezen dat het het verdient om tegen een premium prijs te handelen, en de markt begint dit langzaam te beseffen. Dat is nu een goed moment om dit fonds aan te vallen, voordat dat gebeurt.

High-yield CEF nr. 2: Nuveen Tax-Advantaged Dividend-Growth Fund (JTD)

De strategie van JTD is eenvoudig: het verovert bedrijven met sterke cashflows die hun dividenden laten groeien, waar ter wereld ze zich ook bevinden. De topposities zijn Microsoft (MSFT), Apple (AAPL), Nederlands life-sciences bedrijf Koninklijke DSM (RDSMY) en Deense farmaceutische fabrikant Novo Nordisk (NVO)—alle bedrijven met een sterke geschiedenis van dividendgroei.

Terwijl jij kon al deze bedrijven alleen koopt, maakt JTD het gemakkelijker om ze allemaal tegelijk te kopen, en het geeft u ze ook voor een koopje, dankzij de 7,8% korting op NAV.

Bovendien is het dividendrendement van 7,1% van JTD veel hoger dan wat al deze bedrijven alleen betalen, en het management is bedreven in het wisselen van en naar deze bedrijven als ze over- of ondergewaardeerd worden en dit om uw belastingdruk te minimaliseren (vandaar de naam van het fonds).

Eindelijk, in het afgelopen jaar heeft JTD verdiend vijf jaar’ uitbetalingen waard, wat betekent dat dit dividend net zo veilig is als het ooit is geweest.

High Yield CEF nr. 3: Voya Global Equity Dividend & Premium Opportunities Fund (IGD)

IGD geeft u zoveel geografische diversificatie als u in één fonds kunt krijgen, met activa verspreid over de hele wereld.

In tegenstelling tot andere buitenlandse fondsen heeft IGD een gezonde mix van Amerikaanse bedrijven in portefeuille, maar met een focus op Amerikaanse bedrijven die profiteren van wereldwijde groei. Dat is een slimme strategie die u de veiligheid en rechtsstaat geeft waarvan we in Amerika profiteren, gecombineerd met de snelle winsten die vaak beschikbaar zijn in opkomende markten.

Dus het is logisch dat Johnson & Johnson (JNJ) is de grootste holding van IGD, gevolgd door Pfizer (PFE), Cisco Systems (CSCO) en Merck & Co. (MRK)—alle Amerikaanse bedrijven die diep verankerd zijn in landen over de hele wereld.

We houden van de geografische spreiding van IGD omdat het activa omvat in landen waar waarde gemakkelijk over het hoofd wordt gezien (bijvoorbeeld Japan en Canada). Ondertussen bieden economieën zoals die van Duitsland – de sterkste in de EU – Australië en Zwitserland groeimogelijkheden. Het resultaat was een sterk totaalrendement in het afgelopen jaar, met een groot deel van die winst in contanten, dankzij het dividend van IGD, dat vandaag 7,8% opbrengt.

Een perfecte 3-Buy “mini-inkomensportefeuille”

Combineer IGD met ARDC en JTD en u heeft een goed gediversifieerde en geavanceerde portefeuille die 7,4% oplevert en tegelijkertijd een sterke diversificatie geeft over regio’s en activaklassen. De kicker is dat je deze fondsen ook met korting krijgt, wat bijna ongehoord is in de overbought markt van vandaag.

Michael Foster is de hoofdonderzoeksanalist voor: Tegendraadse vooruitzichten. Voor meer geweldige inkomstenideeën, klik hier voor ons laatste rapport “Onverwoestbaar inkomen: 5 koopjesfondsen met veilige 7,3% dividenden.

Openbaarmaking: geen

Source link

Zakelijk