De studieschuldcrisis is erger dan je denkt

De studieschuldcrisis is erger dan je denkt

De studieschuldcrisis is erger dan je denkt.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

een nieuwe verslag doen van van het Bipartisan Policy Center, een denktank in Washington, DC, laat zien waarom de schuld van studentenleningen sinds 2007 met 144% is gestegen. Volgens de laatste statistieken over de schuld van studentenleningen zijn er momenteel 45 miljoen leners van studentenleningen die gezamenlijk 1,7 biljoen dollar aan studentenschulden hebben. leningen. Zonder hervorming blijven leners van studieleningen en hun gezinnen opgezadeld met schulden voor studieleningen en zal de federale overheid financieel aansprakelijk zijn als leners van studieleningen hun studieleningen niet kunnen betalen.

Dit is waarom de studieleningencrisis erger is dan je denkt, wat het betekent voor je studieleningen en wat je eraan kunt doen.


Studieleningen: 4 bestuurders van studieleningen

Volgens het rapport zijn er vier belangrijke drijfveren voor de groei van de schuld van studentenleningen:

1. Verbeterde toegang tot studieleningen

Verhoogde toegang tot studieleningen is een tweesnijdend zwaard. Gemakkelijke toegang tot federale studieleningen betekent dat meer mensen naar de universiteit kunnen gaan en de American Dream kunnen naleven. Tegelijkertijd hebben hogescholen en universiteiten het collegegeld verhoogd omdat ze weten dat iedereen hogere kosten zal betalen om toegang te krijgen tot hoger onderwijs. Simpel gezegd, consumenten zijn minder prijsgevoelig voor collegegeldverhogingen als er geld beschikbaar is om school te betalen. Dat gezegd hebbende, de federale overheid onderschrijft geen studieleningen zoals een particuliere geldschieter. Dit betekent dat, ongeacht het onderliggende kredietprofiel, elke lener van een studielening dezelfde rente krijgt. Leners met een hoger krediet kunnen dus ‘te veel betalen’ voor hun studieleningen, terwijl leners met een lager krediet ‘te weinig’ kunnen betalen voor hun studieleningen. Dit kan leiden tot ongewenste resultaten voor zowel de lener als de federale overheid als de lener in gebreke blijft met zijn studieleningen – en de rentevoet niet correct was geprijsd voor het risico van wanbetaling. Federale studieleningen worden niet beperkt door de mogelijkheid om studieleningen terug te betalen. (Hier leest u hoe u vergeving voor studieleningen kunt krijgen, zelfs als u niet in de openbare dienst werkt).


2. Minder staatssteun voor hoger onderwijs

De staatssteun voor het hoger onderwijs is afgenomen. Met veel staten die geconfronteerd worden met bezuinigingen en afnemende belastinginkomsten, zijn staten niet in staat geweest om het stijgende collegegeld, kost en inwoning aan veel staatshogescholen en universiteiten te compenseren. Er is ook een “relatief dalende waarde” van Pell Grants. Als gevolg hiervan zijn studenten meer afhankelijk geworden van federale studieleningen en privéleningen om hun opleiding te financieren. (Hier leest u hoe u vergeving voor studieleningen kunt krijgen).


3. PLUS Leningen zijn te gemakkelijk te krijgen

Ouder PLUS-leningen en Graduate PLUS-leningen zijn volgens de auteurs te gemakkelijk te krijgen. Ouder PLUS-leningen, die een ouder kan lenen om de kosten van de school van een kind te betalen, worden alleen begrensd door de kosten van de school. Nogmaals, PLUS-leningen zijn niet gebaseerd op het vermogen om de studieleningen terug te betalen. Parent PLUS-leningen, die ouders vaak lenen als ze de pensioengerechtigde leeftijd naderen, hebben de hoogste rente van alle federale studieleningen, waardoor ze onbetaalbaar kunnen worden om terug te betalen. (3 manieren om een ​​lagere studielening te krijgen).


4. Niet alle hogescholen en universiteiten zouden toegang moeten hebben tot studieleningen

Hogescholen en universiteiten van slechte kwaliteit, zoals bepaalde slecht presterende universiteiten met winstoogmerk, hebben nog steeds toegang tot federale studieleningen. Dit kan zijn ondanks het feit dat studenten geen kwalitatief hoogstaand onderwijs krijgen. Als leners van studieleningen op deze scholen studieleningen niet kunnen terugbetalen, draagt ​​de federale overheid de financiële kosten. De auteurs pleiten voor meer institutionele verantwoording. (Hier is wie nu in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen).


Wat dit betekent voor je studieleningen

Het is nuttig om te begrijpen waardoor studieleningen de afgelopen 20 jaar omhooggeschoten zijn. Wat betekent dit voor je studiefinanciering? Ten eerste, als je een student of ouder bent die studieleningen overweegt, zorg er dan voor dat je de totale leenkosten begrijpt (inclusief samengestelde rente) en weegt deze af tegen je vermogen om terug te betalen. Soms is dit niet eenvoudig, omdat het moeilijk is om toekomstige inkomsten te voorspellen. (Hoe een beperkte vergeving van studieleningen aanvragen). Zorg er echter voor dat u de maandelijkse betalingen begrijpt. Ten tweede, zorg ervoor dat de school die u bezoekt het onderwijs van hoge kwaliteit levert dat u verwacht. U wilt geen studieleningen lenen om erachter te komen dat uw school ondermaats presteert. Onderzoek daarom uw school en voer due diligence uit, zoals werkgelegenheidsstatistieken, afstudeercijfers en andere informatie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Ten derde: leen niet meer dan je nodig hebt. Misschien vindt u een vergelijkbare graad of programma op een goedkopere school die een beter financieel hulppakket biedt. Kies geen school op basis van ranking; overweeg ook financiële hulp en uw totale studielening.


Biden helpt leners met studieleningen

President Joe Biden erkent de bedreigingen van groeiende schulden voor studieleningen. Als president heeft Biden $ 11,5 miljard aan studieleningen opgezegd. Deze week kondigde de Amerikaanse minister van Onderwijs Miguel Cardona aan dat $ 2 miljard aan studieleningen binnen enkele weken zal worden geannuleerd. Biden begrijpt de belangrijkste drijfveren van de groei van de schuld van studentenleningen, waaronder, volgens het rapport, dat de stijging van het collegegeld de stijging van de toegang tot financiële hulp heeft overtroffen. Om dit aan te pakken, heeft Biden aangedrongen op een historische uitbreiding van Pell Grants. De onderwijsafdeling houdt ook studentenleningen en for-profitscholen meer verantwoordelijk voor de resultaten. Zoals de auteurs opmerken, is er onbeperkte toegang tot federale studieleningen, wat kan leiden tot meer wanbetalingen. Tegelijkertijd wordt het lenen van extra studieleningen aangemoedigd, terwijl sommige terugbetalingsplannen voor studieleningen hogere inkomens belonen met grote studieleningen, wat een regressief systeem kan creëren. Biden is gericht op het vereenvoudigen van de terugbetaling van studieleningen, het annuleren van $ 4,5 miljard aan studieleningen voor ambtenaren en het verhogen van de gerichte annulering van studieleningen op korte termijn voor meer kredietnemers van studieleningen.

Als je studieleningen hebt, weet dan dat de tijdelijke vrijstelling van studieleningen afloopt op 31 januari 2022. De reguliere betalingen voor studieleningen voor federale leningen beginnen de volgende dag. Dit betekent dat je ook je studieleningen vandaag moet evalueren en een duidelijke strategie moet opstellen voor de terugbetaling van studieleningen. Hier zijn enkele populaire opties om studieleningen af ​​te betalen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

Hoe vergeving voor studieleningen te krijgen?

Beperkte vergeving van studieleningen aanvragen?

Dit is wie nu in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen

3 manieren om een ​​lagere studielening te krijgen

Source link

Zakelijk