De aandelen van Amazon zijn vorige week gedaald, zal het terugveren?

De aandelen van Amazon zijn vorige week gedaald, zal het terugveren?

Amazon’s voorraad (NASDAQ: AMZN), is de afgelopen week met 3,8% gedaald tot $ 3285 momenteel. Ter vergelijking: de analyse van Trefis van Amazon’s waardering is $4257, wat een opwaarts potentieel van meer dan 27% impliceert. Ondertussen daalde de S&P 500 in dezelfde periode met 3,2%. Tijdens een onlangs gehouden evenement kondigde Amazon technologie aan, variërend van slimme thermostaten, robotgenoten en vliegende beveiligingscamera’s.

Maar zal het aandeel van het bedrijf de komende weken blijven dalen, of dreigt een stijging van het aandeel? Op basis van trends in de aandelenkoers van het bedrijf in de afgelopen 10 jaar, vindt de Trefis Machine Learning Engine het gemiddelde rendement voor AMZN-aandelen ongeveer 3,1% in de volgende periode van één maand (eenentwintig handelsdagen) na met een daling van 3,8% in een week (vijf handelsdagen).

Volgens de Trefis Machine Learning Engine, Voorspelling van de aandelenkoers van Amazon voor een maand vanaf nu ongeveer $ 3390 – een stijging van 3,2% ten opzichte van de huidige marktprijs van ongeveer $ 3285. Maar hoe zouden deze cijfers veranderen als u geïnteresseerd bent om de aandelen van Amazon voor een kortere of langere periode aan te houden? U kunt het antwoord en vele andere combinaties testen op het interactieve dashboard. U kunt de kans op herstel testen over verschillende tijdsintervallen van een kwartaal, maand of zelfs maar één dag!

Ook kunt u begrijpen hoe: Amazon’s inkomsten zijn in de loop der jaren veranderd, samen met trends in inkomsten voor zijn naaste collega’s in een afzonderlijke dashboardanalyse.

MACHINE LEERMOTOR – probeer het zelf:

INDIEN AMZN-aandelen bewogen met -5% over vijf handelsdagen, DAN in de komende eenentwintig handelsdagen beweegt het AMZN-aandeel een gemiddeld van 3,2% met een 62,2% kans op a positief rendement over deze periode.

Enkele leuke scenario’s, veelgestelde vragen en inzicht in Amazon-aandelenbewegingen:

Vraag 1: Is de prijsprognose voor Amazon-aandelen hoger na een daling?

Antwoord geven:

Overweeg twee situaties,

Case 1: Amazon-voorraad daalt met -5% of meer in een week

Case 2: Amazon-aandelen stijgen met 5% of meer in een week

Is de prijsvoorspelling voor Amazon-aandelen hoger in de daaropvolgende maand na Case 1 of Case 2?

AMZN voorraad gaat het beter na Case 1, met een verwacht rendement van 3,2% in de komende maand (21 handelsdagen) onder Case 1 (waar het aandeel net een verlies van 5% heeft geleden in de voorgaande week), versus een verwacht rendement van 2,1% voor Case 2. Dit impliceert een prijsvoorspelling van $ 3.391 in Case 1 en een bedrag van $ 3.353 in Case 2 met een AMZN-marktprijs van $ 3285 op 01-10-21.

Ter vergelijking: de S&P 500 heeft een verwacht rendement van 3,1% in de komende 21 handelsdagen onder Case 1, en een verwacht rendement van slechts 0,5% voor Case 2, zoals beschreven in ons dashboard met details over de verwacht rendement voor de S&P 500 na een stijging of daling.

Probeer de machine learning-engine van Trefis hierboven om zelf te zien hoe de voorspelling voor Amazon-aandelen waarschijnlijk zal veranderen na een specifieke winst of verlies gedurende een bepaalde periode.

Vraag 2: Betaalt geduld?

Antwoord geven:

Als u Amazon-aandelen koopt en vasthoudt, is de verwachting dat na verloop van tijd de schommelingen op korte termijn zullen verdwijnen en dat de positieve langetermijntrend u gunstig zal zijn – tenminste als het bedrijf verder sterk is.

Al met al, volgens gegevens en de berekeningen van de machine learning engine van Trefis, loont geduld absoluut de moeite voor de meeste aandelen!

Voor AMZN-aandelen worden de rendementen in de komende N dagen na een verandering van -5% in de afgelopen vijf handelsdagen in de onderstaande tabel gedetailleerd, samen met de rendementen voor de S&P500:

U kunt de engine proberen om te zien hoe deze tabel eruitziet voor Amazon na een groter verlies in de afgelopen week, maand of kwartaal.

Vraag 3: Hoe zit het met de koersprognose na een stijging als u even wacht?

Antwoord geven:

Het verwachte rendement na een stijging is begrijpelijkerwijs lager dan na een daling zoals uiteengezet in de vorige vraag. Interessant is echter dat als een aandeel de afgelopen dagen is gestegen, u voor de meeste aandelen beter kortetermijninzetten kunt vermijden – hoewel AMZN-aandelen een uitzondering lijken te zijn op deze algemene observatie.

Het rendement van AMZN in de komende N dagen na een verandering van 5% in de afgelopen vijf handelsdagen wordt in de onderstaande tabel weergegeven, samen met het rendement voor de S&P500:

Het is behoorlijk krachtig om de trend voor jezelf voor Amazon-aandelen te testen door de invoer in de bovenstaande grafieken te wijzigen.

Hoewel de aandelen van Amazon op korte termijn waarschijnlijk hoger zullen worden, zijn er verschillende concurrenten in de sector die eruitzien als een Betere weddenschap dan AMZN-aandelen. Ook, Amazon Peer-vergelijkingen geeft een overzicht van hoe het bedrijf presteert ten opzichte van collega’s op het gebied van statistieken die er toe doen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk