Cigna Een maatschappelijk verantwoord dividendaandeel met een rendement van 2,0%

Cigna Een maatschappelijk verantwoord dividendaandeel met een rendement van 2,0%

Cigna is uitgeroepen tot een van de beste maatschappelijk verantwoorde dividendaandelen door Dividendkanaal, wat een aandeel betekent met bovengemiddelde ”DividendRang” statistieken, waaronder een sterk rendement van 2,0%, en door vooraanstaande vermogensbeheerders erkend als een maatschappelijk verantwoorde belegging, door analyse van sociale en milieucriteria. Milieucriteria omvatten overwegingen zoals de milieu-impact van de producten en diensten van het bedrijf, evenals de efficiëntie van het bedrijf in termen van het gebruik van energie en hulpbronnen. Sociale criteria omvatten elementen zoals mensenrechten, kinderarbeid, bedrijfsdiversiteit en de impact van het bedrijf op de samenleving – bijvoorbeeld bedrijfsactiviteiten die verband houden met wapens, gokken, tabak en alcohol.

Volgens de ETF-zoeker Bij ETF-kanaal, Cigna Corp is lid van de iShares VS ESG Select ETF (SUSA)

SUSA
, goed voor 0,34% van de onderliggende belangen van het fonds, dat $ 11.719.535 aan CI-aandelen bezit.

Begin diavoorstelling:

Top 25 maatschappelijk verantwoorde dividendaandelen — inkomsten om een ​​goed gevoel over te hebben »

Het door Cigna Corp betaalde dividend op jaarbasis is $ 4 per aandeel, momenteel uitbetaald in driemaandelijkse termijnen, en de meest recente ex-datum van het dividend was op 09/07/2021. Hieronder vindt u een historisch overzicht van het dividend op lange termijn voor CI, dat de Dividendrang rapport benadrukte dat het van cruciaal belang is. Inderdaad, het verleden van een bedrijf bestuderen dividend geschiedenis kan een goede hulp zijn bij het beoordelen of het meest recente dividend waarschijnlijk zal worden voortgezet.

CI is actief in de diagnostische sector, tussen bedrijven als CVS Health en Laboratory Corporation of America Holdings. Ander Best presterende dividendaandelen gevonden bij Top dividenden.

Source link

Zakelijk