Blue-Chip Media Giant maakt zich op voor winst

Blue-Chip Media Giant maakt zich op voor winst

Beleggers kijken vooruit naar het fiscale vierdekwartaalrapport van de entertainmentgigant Walt Disney (DIS), dat vandaag na de sluiting wordt gepubliceerd. Het aandeel staat iets hoger in de aanloop naar het evenement en steeg voor het laatst met 0,6% op $ 176,22. Hieronder zullen we de technische opzet van DIS onderzoeken en dieper ingaan op enkele van de eerdere inkomsten na de winst, om een ​​idee te krijgen van wat het zou kunnen betekenen voor de beveiliging in de toekomst.

Walt Disney-aandelen zijn de afgelopen zes maanden grotendeels zijwaarts verhandeld, met een bodem op het niveau van $ 170 sinds mei, en verschillende rallypogingen werden gedwarsboomd door de $ 188. Meer recentelijk heeft de beveiliging echter te maken gehad met druk van het 200-daags voortschrijdend gemiddelde, evenals het gebied van $ 180. DIS wordt ook geconfronteerd met zijn break-evenniveau in 2021, met een tekort van 2,8% tot nu toe.

Het aandeel kent een geschiedenis van gemengde reacties na de winst in de afgelopen twee jaar. Tijdens deze laatste acht sessies van de volgende dag zag Disney-aandelen de helft van de tijd een positief rendement, met een gemiddelde schommeling van 2,8%, ongeacht de richting. Deze keer prijzen optiespelers een veel grotere zet van 6,7% in.

Optiehandelaren waren de afgelopen twee weken erg optimistisch. Op de International Securities Exchange (ISE), Cboe Options Exchange (CBOE) en NASDAQ OMX PHLX (PHLX), heeft DIS een 10-daagse call/put-volumeverhouding van 3,58, wat hoger is dan 78% van de metingen van de afgelopen 12 maanden. Dit geeft aan dat oproepen veel sneller dan normaal worden opgenomen.

Analisten zijn ook optimistisch over Disney-aandelen. Van de 16 in dekking, zeggen 13 “kopen” of beter, en het consensusprijsdoel voor 12 maanden van $ 207,72 is een premie van 18% op de huidige toppositie van het aandeel.

Source link

Zakelijk