Bitcoin worstelt bijna $ 50.000 – wat zal er gebeuren nadat het doorbreekt?

Bitcoin worstelt bijna $ 50.000 – wat zal er gebeuren nadat het doorbreekt?

Bitcoin-prijzen handelen in de buurt van $ 50.000 en schommelen sinds vanmorgen in de buurt van dat niveau.

De digitale valuta overschreed $ 50.000 rond 05:45 uur EDT, maar daalde onder die prijs vóór 7 uur EDT, CoinDesk-cijfers laten zien.

Sinds die tijd handelt de cryptocurrency binnen een bereik van $ 50.000, stijgt boven dat belangrijke, psychologische niveau en daalt er vervolgens snel onder, onthullen aanvullende CoinDesk-gegevens.

Vanmiddag ging bitcoin hoger en handelde op het moment van schrijven bijna $ 51.300.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Na deze laatste prijsbewegingen hebben verschillende experts gewogen en technische analyses gegeven om enig licht te werpen op waar bitcoin-prijzen de volgende keer kunnen gaan.

“Het psychologische niveau van $ 50.000 heeft natuurlijk een aantal verkopers aangetrokken”, zegt Sean Rooney, hoofd onderzoek bij crypto-activabeheerder Valkyrie Investments.

“BTC is echter volhardend aan het kloppen op de deur.”

“Er is weerstand bij $ 53.000, maar we zullen moeten zien waar de open rente en financieringspercentages zijn als het tijd is om te begrijpen of de prijs van bitcoin er doorheen kan snijden”, merkte Rooney op.

Hij voegde eraan toe dat “als er geen zinvolle follow-up is, prijsactie het gebied van $ 45.000 opnieuw zou kunnen bezoeken om het momentum te herwinnen.”

Gary Pike, directeur verkoop en handel bij cryptoservicebedrijf B2C2, gaf ook commentaar op de situatie.

“De grote weerstand was $ 48,5-49,5k in BTC”, verklaarde hij. “Dus ja. het was recht voor $ 50k.”

“We zijn daar nu doorheen en we kunnen verwachten dat we het $53k-niveau opnieuw zullen testen,” benadrukte Pike. “Dat aantal werd voor het laatst bereikt op 7 september.”

Pike bood aanvullende informatie over de markten en verklaarde dat:

“De markt heeft het China-verbodsnieuws weggewuifd en heeft overtuigend gehandeld door de weerstand van $ 50k op basis van extreem bullish sentiment. Ik zou een asymmetrie-reactie in de markt verwachten met minder terugval op bearish nieuws versus een hogere prijsbeweging op bullish macro-nieuws.”

Brett Sifling, een beleggingsadviseur voor Gerber Kawasaki Vermogens- en beleggingsbeheer, bood ook zijn perspectief aan en benadrukte dat bitcoin “door verkooporders werkte rond dat niveau van $ 50.000.”

“Ik zou ook verwachten dat het een korte termijn/kleine weerstand zou hebben van $ 53.000, aangezien het daar onlangs een piek bereikte tijdens de laatste run in september (top 9/7/21)”, verklaarde hij.

“Boven $ 53.000 zou een breuk kunnen betekenen van de recente neerwaartse trend waarin we ons sinds april bevinden en een verdere stijging suggereren.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether en EOS.

Source link

Zakelijk