Bitcoin-prijzen hebben net hun hoogste bereikt sinds mei – wat nu?

Bitcoin-prijzen hebben net hun hoogste bereikt sinds mei – wat nu?

Bitcoin-prijzen stegen vandaag en klommen naar hun hoogste punt in meer dan twee maanden toen de digitale valuta $ 43.000 overschreed.

‘S Werelds meest prominente cryptocurrency bereikte vanmiddag $ 43.341,84, CoinDesk-cijfers show.

Op dit moment handelde het digitale activum op het hoogste niveau sinds 19 mei, blijkt uit aanvullende CoinDesk-gegevens.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Bitcoin handelt sinds eind mei voornamelijk tussen $ 30.000 en $ 42.000, maar de laatste winsten betekenen niet dat de cryptocurrency de weerstand nabij de bovengrens van dat bereik heeft doorbroken, zei Katie Stockton, de oprichter en managing partner van Fairlead Strategies, LLC.

“Een bevestigde doorbraak zou opeenvolgende sluitingen van meer dan $ 42.465 vereisen, wat morgen zou kunnen gebeuren als een bullish ontwikkeling”, verklaarde ze.

Mocht het innovatieve digitale activum in waarde blijven stijgen, dan merkt Stockton op dat het vervolgens weerstand zal ondervinden van bijna $ 51.000.

William Noble, hoofd technisch analist van onderzoeksplatform Tokenstatistieken, bood soortgelijke input.

“$ 43.700 is een belangrijk weerstandspunt voor bitcoin”, verklaarde hij.

“Als bitcoin boven dat niveau komt en het met succes opnieuw test, kan de opwaartse trend versnellen”, voegde Noble eraan toe.

“$ 49k zou de volgende stop kunnen zijn en ik zou een gat naar de highs op $ 64k niet uitsluiten,” concludeerde hij.

Jake Wujastyk, hoofdmarktanalist van TrendSpider, ook meegewogen.

“De verankerde VWAP van het hoogste punt ooit is niet perfect gerespecteerd en heeft een foutenmarge van ongeveer 7,5% waarboven het weerstandsniveau voor Bitcoin rond de $45k zou komen”, verklaarde hij.

“Deze foutmarge kan worden gezien met behulp van de verankerde VWAP met een ‘percentage offset’ van 7,5%.”

“Het volgende niveau om boven dit te kijken, zou het psychologische niveau van $ 50.000 zijn”, zei Wujastyk.

John Iadeluca, oprichter en CEO van multistrategiefonds Banz hoofdstad, noemde ook de $ 45.000 en $ 50.000 niveaus.

“Na het bereiken van meer dan $ 43.000, zullen de Bitcoin-prijzen geconfronteerd worden met nieuw gevormde weerstand op het prijsniveau van $ 45.000 met extra druk op het reeds bestaande weerstandsniveau van $ 50.000.

“De prijs van $ 50.000 staat als een belangrijk psychologisch en technisch niveau dat een enorme verkoopdruk heeft.”

Terwijl de bovengenoemde analisten zich grotendeels concentreerden op de weerstand die bitcoin zou kunnen tegenkomen als het in waarde blijft stijgen, sprak Wujastyk met de belangrijkste niveaus die de digitale valuta zou kunnen tegenkomen als deze in waarde daalt.

“De huidige belangrijkste neerwaartse niveaus omvatten de volumeplank die wordt weergegeven door de verankerde volume-per-prijstool die de volumeverdeling van aandelen meet vanaf de hoogste punten ooit”, zei hij.

“Deze ‘volumeplank’ laat zien waar een groot aantal aandelen wordt gehouden, in dit geval variërend van $ 33k- $ 36k. Als dit niveau uitvalt, zou een test van de vorige dieptepunten rond $ 28.800 tot $ 30.200 het volgende gebied zijn om in de gaten te houden.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether en EOS.

Source link

Zakelijk