Bitcoin-prijzen bereikten hun hoogste sinds mei – waar gaat de crypto heen?

Bitcoin-prijzen bereikten hun hoogste sinds mei – waar gaat de crypto heen?

De Bitcoin-prijzen boekten vanmorgen een aantal opmerkelijke winsten en stegen naar hun hoogste punt in meer dan vier maanden, aangezien de digitale valuta profiteerde van meerdere bullish factoren.

De digitale valuta klom naar maar liefst $ 55.322,12 rond 9 uur EDT, CoinDesk-cijfers laten zien.

Op dit moment handelde de cryptocurrency hoogstens sinds 12 mei, blijkt uit aanvullende CoinDesk-gegevens.

Na een rally naar dit niveau, trok het digitale activum iets terug, maar het bleef fluctueren in de buurt van het hoogste punt in meerdere maanden dat het vanmorgen bereikte.

Na deze laatste prijsbewegingen hebben verschillende technische analisten hun input aangeboden over waar bitcoin de volgende stap kan gaan.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

“Nu we de afgelopen weerstand van $ 50.000 hebben doorbroken, zou ik die eerdere weerstand ($ 50.000) in de gaten houden als een nieuw ondersteuningsniveau”, zegt Brett Sifling, een investeringsadviseur voor Gerber Kawasaki.

“$ 60.000 is het volgende grote weerstandsniveau, gevolgd door de all time highs van $ 65.000,” specificeerde hij.

“Mensen houden ervan om bestellingen op ronde getallen te plaatsen en vraag/aanbod neemt toe.”

David Keller, hoofdmarktstrateeg bij StockCharts.com, bood een soortgelijk standpunt aan.

“Vanuit technisch oogpunt is de breuk boven het 50K-niveau aanzienlijk en zolang Bitcoin boven dit belangrijke ondersteuningsniveau blijft, lijkt een terugkeer naar eerdere hoogtepunten rond 64K in het vierde kwartaal waarschijnlijk.”

Katie Stockton, de oprichter en managing partner van Fairlead Strategies, LLC, ook meegewogen.

“Bitcoin bevindt zich boven het hoogste punt van begin september in een bullish kortetermijnontwikkeling, ervan uitgaande dat de uitbraak wordt bevestigd op twee dagelijkse sluitingen boven $ 52.921”, verklaarde hij.

“Dit zou de volgende en laatste weerstand op het hoogste punt ooit zetten.”

Kiana Danial, CEO van Investeer Diva, stemde ook in en bood een analyse aan die gebruikmaakt van een technische indicator genaamd de Ichimoku-wolk, die meerdere gemiddelden bevat om een ​​beter beeld te krijgen van de algemene trend en het momentum van een actief.

“BTC/USD is boven de dagelijkse Ichimoku-wolk uitgebroken en heeft een dubbelbodemgrafiekpatroon voltooid en het belangrijkste weerstandsniveau van $ 55K bereikt”, verklaarde ze.

“We hebben tal van bullish indicatoren die aangeven dat Bitcoin de hoogtepunten van eerder dit jaar opnieuw zou kunnen bezoeken op respectievelijk $ 58K en $ 65K,” voegde Danial eraan toe.

De technisch analist lichtte de situatie toe.

“Dat gezegd hebbende, de weg naar deze niveaus zal zeker schokkerig zijn, aangezien Bitcoin de neiging heeft om in zijn natuurlijke staat van vluchtigheid te vallen.”

“Daarmee, voordat we verdere winsten zien, zouden we wat terugtrekkingen naar de bovenste band van de Ichimoku-wolk kunnen zien rond de $ 48K.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether en EOS.

Source link

Zakelijk