Bitcoin-prijzen bereiken het laagste sinds half oktober als technische indicatoren signaalzwakte

Bitcoin-prijzen bereiken het laagste sinds half oktober als technische indicatoren signaalzwakte

De Bitcoin-prijzen daalden vandaag tot hun laagste punt in meer dan een maand, en leden aan deze daling op een moment dat technische indicatoren aantonen dat de digitale valuta op verdere verliezen zou kunnen afstevenen.

‘S Werelds meest prominente cryptocurrency is vandaag gedaald tot slechts $ 56.668,50, CoinDesk-gegevens shows.

Op dit moment had het bijna 18% van zijn waarde verloren nadat het eerder deze maand een recordhoogte van bijna $ 69.000 had bereikt. Verder handelde het op zijn minst sinds 13 oktober.

Na deze neerwaartse beweging herstelde het digitale activum zich, met een waarde van bijna $ 58.000 op het moment van schrijven.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Bitcoin-prijzen hebben de laatste tijd enige zwakte getoond en verschillende marktwaarnemers werpen enig licht op de situatie.

“Bitcoin handelde zijwaarts binnen de prijsklassen van $ 55.000-65.000, vergelijkbaar met de prestaties van afgelopen februari – mei”, merkte John Iadeluca op, oprichter en CEO van multi-strategy fund Banz hoofdstad.

“Persoonlijk geloof ik niet dat dit erg positief is voor de prijs van Bitcoin.”

Hij verklaarde dat als de digitale valuta onder bepaalde ondersteuningsniveaus daalt, deze op aanzienlijke verliezen kan afstevenen.

“$ 55.000 en $ 50.000 zijn momenteel zeer gevoelige ondersteuningsniveaus”, zei Iadeluca.

“Ik geloof namelijk dat als de prijs van Bitcoin voorbij $ 50.000 daalt, dit zou wijzen op negatieve cyclische kenmerken voor de Bitcoin-prijs”, wat betekent dat het zou kunnen dienen als een vroeg signaal dat de digitale valuta op weg is naar een bearmarkt.

Scott Melker, een crypto-investeerder en analist die de gastheer is van De wolf van alle straten-podcast, sprak ook over de zaak en bood wat leek op een meer bullish take.

“Technische indicatoren schreeuwen op dit moment eerder voor ‘gezonde correctie’ dan voor ‘nieuwe berenmarkt’,” verklaarde hij.

“RSI raakt momenteel oversold op elk tijdsbestek onder de daily”, merkte Melker op.

“Onder de 50k zou me zeker wat pauze geven”, verklaarde hij.

“Ik denk dat 53k een waarschijnlijk gebied is voor een bodem hier als het verder naar beneden gaat. Maar mijn verwachting is dat dat voorop loopt.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk