Bitcoin doorbreekt $ 60.000 en bouwt momentum op om nieuwe hoogtepunten te bereiken

Bitcoin doorbreekt $ 60.000 en bouwt momentum op om nieuwe hoogtepunten te bereiken

Bitcoin-prijzen overtroffen vandaag $ 60.000 en doorbraken dat belangrijke, psychologische niveau na kortstondig weerstand te hebben ondervonden.

‘S Werelds meest prominente digitale valuta klom tot boven de $ 60.000 rond 10.00 uur EDT, CoinDesk-gegevens shows.

De cryptocurrency steeg tot maar liefst $ 60.326,77, onthullen aanvullende CoinDesk-cijfers.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]


Ken iemand die het in zich heeft om de volgende te maken Forbes Blockchain 50? Nomineer ze hier.


“Het is een spannende dag in de cryptowereld met Bitcoin die $ 60.000 breekt”, zegt Brett Sifling, een investeringsadviseur voor Gerber Kawasaki Vermogens- en beleggingsbeheer.

“Idealiter zouden we graag zien dat Bitcoin een basis van meer dan $ 60.000 bouwt en dat niveau vastlegt als nieuwe ondersteuning. Alle ogen zouden dan gericht zijn op de all time highs van $65.000”, verklaarde hij.

“Als we all time highs breken, is het niet te voorspellen hoe hoog het momentum ons zou kunnen brengen”, voegde Sifling eraan toe.

“De laatste keer dat we een grote doorbraak hadden over een recordhoogte ooit ($ 20.000) was aan het einde van 2020 en het werd een monsterrally.”

Verschillende andere analisten wogen ook mee en boden specifieke cijfers aan voor waar bitcoin waarschijnlijk weerstand zal ondervinden.

Voordat de digitale valuta $ 60.000 overschreed, was Nick Spanos, medeoprichter van Zap-protocol, verklaarde dat het stijgen boven dat prijsniveau ervoor zou zorgen dat bitcoin “een nieuw momentum krijgt om zijn hoogste punt ooit van $ 64.483 te bereiken.”

Hij merkte op dat “als dit weerstandsniveau wordt overschreden, Bitcoin dan een nieuw momentum zou hebben en dat handelaren zich zouden richten op de weerstandsniveaus van $ 68.000 en $ 70.000.”

Katie Stockton, de oprichter en managing partner van Fairlead Strategies, LLC,

“Bitcoin haalt zijn schouders op over overbought op korte termijn op een positief kortetermijnmomentum”, verklaarde ze.

“Er is geen weerstand in de buurt, in mijn werk, en de recente uitbraak leverde een doel op van uiteindelijke weerstand dichter bij $ 65K.”

Michael Gu, een crypto-analist en oprichter van Boxmining, gaf ook wat input, en merkte op dat na de meest recente prijsbewegingen van bitcoin, het vervolgens weerstand zal ondervinden bij $ 66.000.

Julius de Kempenaer, senior technisch analist bij StockCharts.com, bood een interessant perspectief op de nieuwste marktactiviteit van bitcoin.

“Een stevige doorbraak voorbij de 60k maakt de weg vrij naar de 65k.”

“Daarna komt BTC opnieuw op onbekend terrein en kunnen de dingen heel snel gaan, zoals we in het verleden hebben gezien”, verklaarde hij.

“Zulke weerstandsniveaus kunnen worden vergeleken met een veer, hoe meer ze worden getest, hoe strakker de spanning op de veer wordt. Breekweerstand staat gelijk aan het loslaten van de veer, en er komt veel kracht vrij.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk