Bitcoin brak door $ 50.000 om het hoogste punt van 3 maanden te bereiken – wat nu?

Bitcoin brak door $ 50.000 om het hoogste punt van 3 maanden te bereiken – wat nu?

De prijs van Bitcoin overschreed gisteravond laat de $50.000 en steeg tot het hoogste niveau sinds half mei, aangezien de cryptocurrency steeds hoger blijft stijgen.

De meest prominente digitale valuta ter wereld breidde die winst vandaag uit en bereikte $ 50,495,95 rond 06:14 uur EDT, CoinDesk-cijfers laten zien.

Op dat moment handelde de cryptocurrency op de hoogste waarde sinds 15 mei, blijkt uit aanvullende CoinDesk-gegevens.

Sindsdien hebben de bitcoin-prijzen enige bescheiden volatiliteit ondervonden, enigszins teruggevallen en op het moment van schrijven bijna $ 49.500 verhandeld.

Marktwaarnemers hebben de prijsbewegingen van bitcoin nauwlettend in de gaten gehouden, aangezien het sinds eerder deze maand tussen $ 40.000 en $ 50.000 handelde.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Nu bitcoin het belangrijkste, psychologische niveau van $ 50.000 heeft overwonnen, hebben verschillende marktwaarnemers gewogen over waar het digitale activum vervolgens naartoe kan gaan.

“Toen Bitcoin zondag het belangrijkste psychologische niveau van $ 50k doorbrak, zal dit zeker het belangrijkste niveau zijn om naar te kijken, aangezien de prijs boven en onder dit niveau blijft schommelen”, zegt Jake Wujastyk, hoofdmarktanalist van TrendSpider.

Hij bood wat bullish input en verklaarde dat “als Bitcoin boven de $ 50k kan blijven, kijk uit voor een snelle beweging door de ‘volumekloof’ tot ongeveer $ 54k, wat de volgende aanbodzone is met behulp van het volume per prijs-tool.”

“Er is een laag aanbod waarboven wat we de ‘volumekloof’ noemen en de prijzen kunnen heel snel omhoog (of omlaag) gaan door deze gebieden naar het volgende aanbodniveau.”

Wujastyk sprak ook over mogelijke nadelen en benadrukte dat “Als Bitcoin het niveau van $ 50k niet kan vasthouden, kijk dan uit naar een terugkeer naar het vorige weerstandsgebied rond $ 47k.”

Katie Stockton, de oprichter en managing partner van Fairlead Strategies, LLC, merkte ook op, met een technische analyse.

“Bitcoin nadert weerstand net boven $ 51K gedefinieerd door een Fibonacci-retracementniveau”, verklaarde ze in opmerkingen via e-mail. “Deze doelstelling werd vastgesteld na de uitbraak eerder deze maand.”

“Het is overbought als het op dit niveau komt, zodat het een natuurlijke plaats zou zijn voor bitcoin om te pauzeren, hoewel er geen ‘verkoop’-signalen zijn om te markeren. Ether deelt dezelfde setup’, merkte Stockton op.

“Als beide cryptocurrencies twee beslissende sluitingen boven weerstand boeken, zou de uitbraak zich richten op hun hoogtepunten.”

Sean Rooney, hoofd onderzoek bij Valkyrie Investments, sprak ook met bitcoin-prijzen die mogelijk een soort pauze nemen in hun opwaartse beweging, aangezien ze door weerstanden in de buurt van $ 50.000 werken.

“Vijf opeenvolgende weken van opwaartse stijging in de prijs van bitcoin hebben hoogstwaarschijnlijk voor veel handelaren en instellingen een vroegtijdig einde aan de zomer betekend”, verklaarde hij.

“Door de snelle stijging zou de prijs van bitcoin een adempauze kunnen nemen terwijl hij probeert een slot van meer dan $ 50.000 te bereiken.”

“Deze kracht is niet beperkt tot bitcoin, aangezien de meeste crypto-activa de afgelopen weken ook een gezonde winst hebben geboekt en Visa zelfs een NFT heeft verworven, wat de noodzaak benadrukt van een sterk onderliggend netwerk om dergelijke activa te hosten”, verklaarde hij.

William Noble, hoofd technisch analist van onderzoeksplatform Tokenstatistieken, woog ook mee en bood een ander perspectief.

“$50k is geen weerstand. Het is een intrigerend even getal”, zei hij.

“De volgende echte weerstandszone voor BTC ligt in de buurt van 56k. Ik denk dat BTC gewoon wordt behandeld en binnen twee of drie dagen naar 56k kan gaan – misschien minder. ”

“Het feit dat BTC niet daalt na rally’s, vertelt je dat er een grote opwaartse beweging aankomt. Een speculatieve hittegolf staat op het punt door de hele cryptomarkt, meme-aandelen en altcoins te razen”, voorspelde Noble.

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether en EOS.

Source link

Zakelijk