Binance Coin stijgt nadat ’s werelds grootste beurs een groeifonds van $ 1 miljard heeft aangekondigd

Binance Coin stijgt nadat ’s werelds grootste beurs een groeifonds van $ 1 miljard heeft aangekondigd

Binance-munt boekte onlangs een aantal opmerkelijke winsten en klom bijna 20% in minder dan 24 uur nadat de markten reageerden op het nieuws dat Binance een fonds van $ 1 miljard had aangekondigd om meer activiteit op zowel zijn Binance Smart Chain (BSC) als in de bredere blockchain te stimuleren industrie.

De digitale valuta, die wordt verhandeld met het tickersymbool BNB, klom vandaag vroeg naar $ 467,89, volgens Messari-gegevens.

Op dit moment was het meer dan 19% gestegen ten opzichte van $ 392,44 de ochtend ervoor, blijkt uit aanvullende Messari-cijfers.

Na deze scherpe prijsstijgingen trok de binance-munt zich enigszins terug en handelde op het moment van schrijven op ongeveer $ 457,24.

[Ed note: Investing in cryptocoins or tokens is highly speculative and the market is largely unregulated. Anyone considering it should be prepared to lose their entire investment.]

Op de vraag welke factoren deze laatste winsten veroorzaakten, noemden analisten het nieuws over het BSC-fonds als de belangrijkste oorzaak.

“De aankondiging van het groeifonds van $ 1 miljard was een duidelijke katalysator voor de stijging van de prijs van Binance Coin”, zegt Scott Melker, een crypto-investeerder en analist die de gastheer is van De wolf van alle straten Podcast.

“BNB steeg in het licht van een marktbrede uitverkoop, waarbij bijna alle munten waarde verloren ten opzichte van zowel Bitcoin als de dollar. Dit was een indrukwekkende zet op basis van een fundamentele ontwikkeling.”

Nick Spanos, medeoprichter van Zap-protocol, benadrukte ook het belang van dit fonds van $ 1 miljard.

“Het nieuws over het groeifonds van $ 1 miljard van Binance maakte investeerders nog optimistischer over Binance Coin en we waren getuige van een sterke toename van de vraag naar BNB.”

“Dit komt omdat het groeifonds het grootste in zijn soort is en hoewel het blockchain-agnostisch zal zijn, is het waarschijnlijk dat het grootste deel van het geoormerkte geld zal worden besteed aan het verhogen van het profiel van de Binance Smart Chain (BSC)”, zei Spanos. .

“Aangezien BNB voornamelijk wordt gebruikt om transactie- en handelskosten op de Binance-beurs te betalen, en omdat een hoog percentage van de transacties die via Binance worden uitgevoerd vanwege de lagere kosten op de Binance Smart Chain worden gedaan, is dit groeifonds een goed voorteken voor de toekomst van Binance. Munt.”

Net als Melker merkte hij op dat de prijs van binance-munten in de tegenovergestelde richting van veel digitale valuta’s is gegaan.

“Sommigen zullen misschien beweren dat het nieuws over dit groeifonds niet alleen verantwoordelijk is voor de recente prijsstijging van BNB”, aldus Spanos.

“Je zou bijvoorbeeld kunnen beweren dat beleggers gewoon meer BNB kopen om hen in een betere positie te brengen om te profiteren van de verwachte crypto-bull run in het vierde kwartaal.”

“Aangezien echter veel munten en tokens, waaronder Bitcoin en Ethereum, de afgelopen 24 uur zijn gedaald, geloof ik dit argument niet en zou ik de recente prijsstijging van BNB uitsluitend toeschrijven aan nieuws over het bovengenoemde groeifonds.”

Andrew Rossow, een internet- en technologieadvocaat, woog ook.

“De aankondiging van vandaag stuurt een krachtige boodschap dat Binance zulke exorbitante fondsen opzij zet om de Metaverse en Virtual Reality verder te verkennen en uit elkaar te halen – iets dat 5 jaar geleden als ‘lachwekkend’ en ‘krankzinnig’ zou zijn beschouwd, als we het hebben over consumentenfinanciering . Maar vandaag – niet zo veel.”

Openbaarmaking: ik bezit wat bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ether, EOS en sol.

Source link

Zakelijk