Biden heeft $ 1,5 miljard aan studieschuld voor leners geannuleerd, maar u kunt nu nog steeds een aanvraag indienen

Biden heeft $ 1,5 miljard aan studieschuld voor leners geannuleerd, maar u kunt nu nog steeds een aanvraag indienen

President Joe Biden heeft via dit programma $ 1,5 miljard aan studieleningen geannuleerd en je kunt je nu nog steeds aanmelden.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

Hoewel Biden geen grootschalige annulering van studieleningen heeft doorgevoerd, is er hoop voor leners van studieleningen om vergeving van studieleningen te krijgen door lenersverdediging tegen terugbetaling van studieleningen. Sinds hij president is geworden, heeft Biden nu bijna $ 10 miljard aan studieleningen opgezegd. Dit omvat $ 1,5 miljard aan annulering van studieleningen voor 92.000 leners van studieleningen onder de lenersverdediging tegen terugbetalingsregel. In juli annuleerde Biden $ 55,6 miljoen aan studieleningen voor meer dan 1.800 leners voor studentenleningen onder lenersverdediging tot terugbetaling. Deze regel uit het Obama-tijdperk is nu nog steeds beschikbaar en kan je helpen om een ​​gedeeltelijke of volledige annulering van de studielening te krijgen. Dit is wat u moet weten en hoe u zich kunt aanmelden:

1. Wat is de verdediging van de lener tegen terugbetaling?

Als uw hogeschool of universiteit u heeft misleid of zich schuldig heeft gemaakt aan ander wangedrag, komt u volgens de federale wetgeving mogelijk in aanmerking voor de verdediging van een lener tegen de terugbetaling van studieleningen. Lenersverdediging tegen terugbetaling kan resulteren in de annulering van een studielening van een deel of al uw federale studieleningschuld. Lenersverdediging tegen terugbetaling is niet van toepassing op uw particuliere studieleningen.


Source link

Zakelijk