Biden annuleert $ 5,8 miljard aan studieleningen voor gehandicapte leners

Biden annuleert $ 5,8 miljard aan studieleningen voor gehandicapte leners

Dit verhaal ontwikkelt zich.

President Joe Biden heeft nog eens $ 5,8 miljard aan studieleningen opgezegd.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

In de grootste opzegging van studieleningen van zijn presidentschap heeft Biden de opzegging van studieleningen doorgevoerd voor 323.000 leners van studieleningen met een totale en blijvende handicap (TPD). De automatische kwijting van studieleningen vindt plaats via een bestaande gegevensmatch met de Amerikaanse Social Security Administration (SSA), die volgende maand begint. Als onderdeel van deze belangrijke kwijtschelding van studieleningen zal het ministerie van Onderwijs ook de volgende wijzigingen doorvoeren om het gemakkelijker te maken om kwijtschelding van studieleningen te krijgen. Dit bevat:

  • stop met het vragen van deze leners van studieleningen om hun inkomen om in aanmerking te komen voor opzegging van studieleningen; en
  • de afschaffing van de driejarige periode van inkomenstoezicht nastreven.

“De actie van vandaag neemt een belangrijke barrière weg die veel te veel leners met een handicap verhinderde om de volledige en blijvende invaliditeitsuitkeringen te ontvangen waar ze volgens de wet recht op hebben”, zei de Amerikaanse minister van Onderwijs Miguel Cardona. “Vanaf dag één heb ik benadrukt dat het ministerie van Onderwijs een dienstverlenend bureau is. We helpen studenten, docenten en gezinnen in het hele land om ervoor te zorgen dat onderwijskansen voor iedereen beschikbaar zijn. We hebben luid en duidelijk gehoord van kredietnemers met een handicap en pleitbezorgers over de noodzaak van deze verandering en we zijn verheugd om deze door te zetten. Deze wijziging vermindert de administratieve rompslomp met als doel de processen zo eenvoudig mogelijk te maken voor kredietnemers die ondersteuning nodig hebben.”


Wat deze annulering van studieleningen betekent voor leners van studieleningen

Leners van studieleningen die een totale en blijvende invaliditeit hebben, komen in aanmerking voor opzegging van hun federale studieleningen krachtens de Higher Education Act van 1965. Vóór deze wijzigingen werden deze kredietnemers van studieleningen echter geconfronteerd met aanzienlijke administratieve lasten om hun studieleningen kwijt te raken. Eerder deze maand riep een reeks tweeledige kwesties, waaronder senator Rob Portman (R-OH) en senator Tammy Duckworth (D-IL) Biden op om studieleningen op te zeggen voor 517.000 leners van studieleningen met een totale en blijvende handicap. Deze nieuwe verordening stelt de Biden-administratie in staat om meer studieleningen te annuleren door automatische kwijtingen voor leners van studieleningen die worden geïdentificeerd via een administratief proces voor het matchen van gegevens en door de omslachtige vereiste van het invullen van een aanvraag voor vergeving van studieleningen weg te nemen. President Donald Trump heeft de aanvraagvereiste in 2019 verwijderd voor leners van studieleningen die een overeenkomst hadden voor een TPD-ontslag bij het Amerikaanse Department of Veterans Affairs. Nu worden echter ook leners van studieleningen die overeenkomen met de Amerikaanse socialezekerheidsadministratie opgenomen. Leners van studieleningen ontvangen binnen enkele weken na afstemming met de afdeling Onderwijs een bericht van hun goedkeuring voor opzegging van de studielening. Vervolgens moet de opzegging van de studielening door middel van automatische kwijting tegen het einde van het jaar zijn voltooid.


Onderwijsafdeling kondigt wijziging van annulering van studieleningen aan

Het ministerie van Onderwijs zal een permanente wijziging doorvoeren via het onderhandelde regelgevingsproces met betrekking tot de driejarige inkomenscontroleperiode om in aanmerking te komen voor automatische kwijtschelding van studieleningen wegens totale en blijvende invaliditeit. Hier is hoe:

  • De afdeling Onderwijs stopt met het verzenden van automatische verzoeken om inkomensinformatie, ook na het einde van de Covid-19-pandemie;
  • Dit verlengt een bestaande praktijk die in maart 2021 is ingevoerd voor de duur van de Covid-19-pandemie; en
  • Tijdens de onderhandelde regelgeving die in oktober begint, zal het ministerie van Onderwijs voorstellen om de driejarige periode van inkomstenbewaking volledig te schrappen.

Biden heeft nu $ 9 miljard aan studieleningen opgezegd

Biden is agressief opgetreden om studieleningen op te zeggen, ook voor leners van studieleningen die het financieel moeilijk hebben gehad tijdens de Covid-19-pandemie. alle Voorafgaand aan de aankondiging van vandaag heeft Biden $ 3 miljard aan studieleningen opgezegd sinds hij president werd. Met de annulering van studieleningen van vandaag heeft Biden als president $ 9 miljard aan kwijtschelding van studieleningen ingevoerd. Dit bevat:

  • Biden heeft studieleningen opgezegd voor 455.000 leners van studieleningen;
  • $ 1,3 miljard aan annulering van studieleningen voor 41.000 leners van studieleningen in maart;
  • Sinds maart 2021 heeft de Biden-administratie ook meer dan $ 1,5 miljard aan studieleningen geannuleerd via het lenersverdedigingsproces voor bijna 92.000 leners van studieleningen.
  • Biden heeft de vrijstelling van studieleningen twee keer verlengd, wat resulteert in een besparing van $ 5 miljard per maand voor 41 miljoen kredietnemers van studieleningen. Tot en met 31 januari 2022 zullen de twee verlengingen van Biden resulteren in nog eens $ 60 miljard aan annulering van studieleningen voor leners van federale studieleningen.

Biden is doorgegaan met het nastreven van gerichte annulering van studieleningen in plaats van grootschalige annulering van studieleningen. Er is geen garantie dat er een grootschalige annulering van studieleningen zal plaatsvinden, wat betekent dat u uw alternatieve opties voor het terugbetalen van studieleningen moet begrijpen. Hier zijn enkele slimme manieren om studieleningen af ​​te betalen en geld te besparen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

Dit is wat de vrijstelling van studieleningen van Biden betekent voor je studieleningen

Infrastructuurpakket inclusief voertuigmijlenbelastingprogramma

Annulering van studieleningen werd vandaag gericht op Capitol Hill

Annulering van studieleningen kan meer leners helpen, maar dat betekent niet dat Biden de studieleningen van iedereen zal annuleren

Source link

Zakelijk