Bereid je voor op het einde van de studiefinanciering

Bereid je voor op het einde van de studiefinanciering

Het is nu tijd om je voor te bereiden op het einde van de studiefinanciering.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

De vrijstelling van studieleningen – die het Congres door de Cares Act heeft aangenomen en president Donald Trump de wet heeft ondertekend – heeft meer dan 40 miljoen leners van studieleningen historisch verdraagzaam gemaakt tijdens de Covid-19-pandemie. Na twee verlengingen van Trump en nog twee van Biden, eindigt deze vrijstelling van studieleningen op 31 januari 2022. In totaal hebben leners van studieleningen meer dan $ 110 miljard aan opzegging van studieleningen ontvangen als gevolg van tijdelijke verdraagzaamheid van studieleningen. De regering van Biden heeft gezegd dat het de vrijstelling van studieleningen niet zal verlengen na 31 januari, wat betekent dat je bereid moet zijn om vanaf 1 februari 2022 de federale studieleningen opnieuw te betalen tegen je normale rente. Hier leest u hoe u zich kunt voorbereiden op het einde van de vrijstelling van studieleningen .

1. Herfinancier je studieleningen

Als je een lagere rente, een lagere maandelijkse betaling of beide wilt, dan zou herfinanciering van je studielening je eerste stap moeten zijn. De tarieven zijn historisch laag, met variabele tarieven vanaf 1,74% en vaste rentetarieven vanaf 2,30%. Wanneer je studieleningen herfinanciert, krijg je een nieuwe particuliere studielening die wordt gebruikt om je oude studieleningen af ​​te lossen. Je kunt een vaste of variabele rente kiezen en een aflossingstermijn van de studielening kiezen van 5 tot 20 jaar. U kunt ook besluiten om federale studieleningen, onderhandse leningen of beide te herfinancieren, evenals leningen voor zowel hogescholen als afgestudeerden. Nu de betalingen voor de federale studieleningen opnieuw beginnen, is dit een goed moment om een ​​herfinanciering aan te vragen, zodat je goedkeuring kunt krijgen voordat de betalingen voor studieleningen beginnen op 1 februari 2022. kredietscore van minimaal 650, stabiel maandinkomen en een lage schuld / inkomensratio. Als u bijvoorbeeld vergeving van openbare leningen nastreeft, of denkt dat u federale verdraagzaamheid, uitstel of inkomensafhankelijke terugbetaling nodig hebt, dan wilt u alleen particuliere leningen herfinancieren en uw federale leningen uitstaan.

Laten we bijvoorbeeld aannemen dat u $ 70.000 aan studieleningen herfinanciert tegen 8% met een terugbetalingstermijn van 10 jaar. Als u deze studieleningen herfinanciert met een rentepercentage van 3% en een aflossingstermijn van 10 jaar, kunt u elke maand $ 173 en in totaal $ 20.804 besparen.

Dit herfinancieringscalculator voor studentenleningen laat zien hoeveel u kunt besparen bij het oversluiten van studieleningen.


2. Krijg een lagere studielening

Als je moeite hebt om studieleningen af ​​te betalen of vergeving van openbare dienstleningen nastreeft, gebruik je mogelijk een inkomensgestuurd aflossingsplan. (Hoe vergeving voor studieleningen te krijgen). Deze terugbetalingsoptie voor studieleningen baseert je maandelijkse betaling van je studielening op je inkomen, gezinsgrootte en woonstaat. Tijdens de Covid-19-pandemie bent u mogelijk van baan veranderd, werkloos geworden of heeft u een ander inkomen gekregen. Dit is een goed moment om uw informatie over inkomen en gezinsgrootte bij te werken, omdat dit van invloed kan zijn op uw maandelijkse betaling van studieleningen. Je kunt ook evalueren welk inkomensgestuurd terugbetalingsplan – IBR, PAYE, REPAYE of ICR – je gebruikt om ervoor te zorgen dat je de vergeving van studieleningen maximaliseert. Neem bij vragen contact op met je studieleningbeheerder.


3. Vraag vergeving voor studieleningen aan

Hier leest u hoe u vergeving voor studieleningen aanvraagt. Biden heeft 11,5 miljard dollar aan studieleningen opgezegd sinds hij president werd. Het Amerikaanse ministerie van Onderwijs heeft aangekondigd dat $ 2 miljard aan studieleningen binnen enkele weken zal worden geannuleerd. Als je op zoek bent naar grootschalige kwijtschelding van studieleningen voor al je studieleningen, zul je die niet vinden. Waarom? Biden richt zich op het gericht opzeggen van studieleningen. U kunt echter nog steeds een volledige opzegging van de studielening of een gedeeltelijke opzegging van de studielening krijgen via programma’s zoals bijvoorbeeld vergeving van studieleningen, verdediging van de lener tegen terugbetaling, kwijtschelding van lerarenleningen en totale en blijvende invaliditeit. (Hier leest u hoe u beperkte vergeving van studieleningen aanvraagt).


4. Werk uw contactgegevens bij

Dit klinkt misschien eenvoudig, maar zorg ervoor dat u uw contactgegevens bijwerkt bij Federal Student Aid (FSA) en uw studieleningbeheerder. Het is mogelijk dat het departement Onderwijs je mededelingen moet sturen over je studieleningen en de hervatting van de afbetalingen van studieleningen. Je bent misschien verhuisd tijdens de pandemie, dus het is belangrijk om contact op te nemen met je studieleningbeheerder. Dit is ook een goed moment om uw autopay-gegevens bij te werken voor het geval u nieuwe accountgegevens heeft. Meerdere beheerders van studieleningen hebben plannen aangekondigd om de service voor studieleningen te beëindigen. Ongeveer 16 miljoen leners van studieleningen, inclusief jij, krijgen volgend jaar mogelijk een nieuwe beheerder van studieleningen. Er is geen reden tot paniek: de rentevoet van je studielening, het saldo van je studielening en de terugbetalingsvoorwaarden van je studielening veranderen niet. Het kan echter nodig zijn om met een nieuwe studieleningmaatschappij te werken voor de terugbetaling van studieleningen. De afdeling Onderwijs neemt contact met je op als je er last van hebt.

Het belangrijkste dat u kunt doen om u voor te bereiden op het einde van de studiefinanciering, is: begin nu met voorbereiden. Wacht niet tot januari om een ​​terugbetalingsplan voor studieleningen te krijgen. Hier zijn enkele populaire opties om studieleningen sneller af te lossen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

Beperkte vergeving van studieleningen aanvragen?

Het ministerie van Onderwijs zal $ 2 miljard aan studieleningen annuleren

Dit is wie nu in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen

3 manieren om een ​​lagere studielening te krijgen

Source link

Zakelijk