Baidu’s aandeel plat in afwachting van winst

Baidu’s aandeel plat in afwachting van winst

Baidu’s voorraad (NASDAQ: BIDU), was in de afgelopen vijf handelsdagen stabiel op $ 167 voorafgaand aan de Q2-resultaten op donderdag 12 augustus. Ter vergelijking: Trefis’ Baidu-waardering is $ 270, wat een potentieel opwaarts potentieel van meer dan 60% impliceert. De bredere S&P500 steeg de afgelopen vijf handelsdagen met 1%. Zal het bedrijf nu het opwaartse traject de komende weken voortzetten, of dreigt een daling van het aandeel? Volgens de Trefis Machine Learning Engine, die trends in de aandelenkoers van een bedrijf identificeert met behulp van historische voorraadgegevens van meerdere jaren, levert het aandeel van BIDU een rendement op van gemiddeld ongeveer 1,3% in de komende periode van een maand (eenentwintig handelsdagen) nadat het in per week (vijf handelsdagen). Maar hoe zouden deze cijfers veranderen als u geïnteresseerd bent in het voor kortere of langere tijd aanhouden van BIDU-aandelen? U kunt het antwoord en vele andere combinaties testen op de Trefis Machine Learning Engine om de kansen van Baidu op een stijging na een daling te testen. U kunt de kans op herstel testen over verschillende tijdsintervallen van een kwartaal, maand of zelfs maar één dag!

MACHINE LEERMOTOR – probeer het zelf: IF BIDU-aandelen bewogen met -5% over 5 handelsdagen, DAN in de komende 21 handelsdagen beweegt het BIDU-aandeel een gemiddeld van 1,4% met een kans van 50,6% op a positief rendement over deze periode.

Enkele leuke scenario’s, veelgestelde vragen en inzicht in Baidu-aandelenbewegingen

Vraag 1: Is het gemiddelde rendement voor Baidu-aandelen hoger na een daling? Antwoord:

Geval 1: Baidu-voorraad daalt met -5% of meer in een week

Case 2: Baidu-aandelen stijgen met 5% of meer in een week

Is het gemiddelde rendement voor Baidu-aandelen hoger in de daaropvolgende maand na Case 1 of Case 2?

BIDU-aandelen doen het beter na Case 2, met een gemiddeld rendement van 1,4% in de volgende maand (21 handelsdagen) onder Case 1 (waar het aandeel net een verlies van 5% heeft geleden in de voorgaande week), tegenover een gemiddeld rendement van 1,8% voor geval 2.

Ter vergelijking: de S&P 500 heeft een gemiddeld rendement van 3,1% over de komende 21 handelsdagen onder Case 1, en een gemiddeld rendement van slechts 0,5% voor Case 2, zoals beschreven in ons dashboard met details over de gemiddeld rendement voor de S&P 500 na een daling of stijging.

Probeer de machine learning-engine van Trefis hierboven om zelf te zien hoe Baidu-aandelen zich waarschijnlijk zullen gedragen na een specifieke winst of verlies gedurende een bepaalde periode.

Vraag 2: Betaalt geduld?

Antwoord:

Als u Baidu-aandelen koopt en aanhoudt, is de verwachting dat na verloop van tijd de schommelingen op korte termijn zullen verdwijnen en dat de positieve trend op lange termijn u gunstig zal zijn – tenminste als het bedrijf verder sterk is.

Al met al, volgens gegevens en de berekeningen van de machine learning engine van Trefis, loont geduld absoluut de moeite voor de meeste aandelen!

Voor BIDU-aandelen worden de rendementen in de komende N dagen na een verandering van -5% gedurende de laatste vijf handelsdagen in de onderstaande tabel gedetailleerd, samen met de rendementen voor de S&P500:

U kunt de engine proberen om te zien hoe deze tabel eruitziet voor Baidu na een groter verlies in de afgelopen week, maand of kwartaal.

Vraag 3: Hoe zit het met het gemiddelde rendement na een stijging als je even wacht?

Antwoord:

Het gemiddelde rendement na een stijging is begrijpelijkerwijs lager dan na een daling, zoals uiteengezet in de vorige vraag. Interessant is echter dat als een aandeel de afgelopen dagen is gestegen, u er voor de meeste aandelen beter aan doet om kortetermijnweddenschappen te vermijden.

Het rendement van BIDU in de komende N dagen na een verandering van 5% in de afgelopen vijf handelsdagen wordt in de onderstaande tabel weergegeven, samen met het rendement voor de S&P500:

Het is behoorlijk krachtig om zelf de trend voor Baidu-aandelen te testen door de invoer in de bovenstaande grafieken te wijzigen.

Wat als u in plaats daarvan op zoek bent naar een meer uitgebalanceerde portefeuille? Hier is een hoogwaardige portefeuille die de markt overtreft sinds 2016.

Alles zien Trefis Aanbevolen analyses en Downloaden Trefis-gegevens hier

Source link

Zakelijk