Alles over nepzwaarden, nep onroerend goed en NFT’s in de nabije toekomst

Alles over nepzwaarden, nep onroerend goed en NFT’s in de nabije toekomst

De daling van ongeveer 30% van Bitcoin ten opzichte van zijn all time highs (xie xie, China!) deed een nummer op de alt-munten. Ik heb een aardige cent overgemaakt om Enjin te bezitten in mei en opnieuw in juli, een top 10 niet-fungible token (NFT) zoals gemeten door marktkapitalisatie. De laatste keer dat ik het controleerde, heb ik ongeveer 26% verloren, maar dat is eigenlijk beter dan mijn Bitcoin.

ik kocht Enjin vanwege de NFT-rage.

In april, zei Tom Brady: hij zou een NFT-bedrijf oprichten om digitale kunst, digitale audio, te verkopen, waarschijnlijk uit zijn jaren als beste man van het Amerikaanse voetbal. Er was geen manier om in de Tom Brady NFT-munt te investeren, dus ik ging rondneuzen en vroeg de contacten van mijn cryptofondsbeheerder. Enjin-munt was altijd een houvast bij hen.

“Tom Brady-fans waren geen vroege crypto-pioniers en begrijpen waarschijnlijk het nut en de tokenomics niet, maar ze begrijpen allemaal de waarde van iconische momenten die als NFT’s worden geslagen en op de blockchain worden verkocht”, zegt Steve van Zutphen, CEO van de Voetbal-app, dat is de voetbalversie van voetbal. “Het nut wordt begrepen en op deze manier brengen NFT’s crypto naar de massamarkt. Net als Tom Brady spelen ook wij in op deze trend met nieuwe NFT-platforms.”

We hebben allemaal gelezen over mensen die honderdduizenden dollars uitgeven aan nep onroerend goed in een videogame en nepzwaarden, ook voor videogames. Dus mijn gedachte was dat Enjin dit soort dingen handelt. waar moet ik tekenen?

Enjin is een blockchain-platform en marktplaats ontworpen voor NFT’s, zoals nepzwaarden en fictief land. Als je ooit Caprica hebt gezien op het SyFy-kanaal, de prequel van Battlestar Galactica, gaat het allemaal over de geboorte van de cybernetische AI-arbeidskrachten die bekend staan ​​als de Cylons. De mensen van Caprica leefde in virtuele werelden net zoveel als ze deden in echte – naar virtuele clubs gaan, virtuele spullen kopen. Ik stel me voor, in mijn kleine C-student erwtenbrein, dat dit het soort wereld zou zijn waarin Enjin-munt zou floreren.

De afgelopen twee maanden heb ik contact gehad met Enjin om een ​​beter beeld te krijgen van het bedrijf en eindelijk kreeg ik antwoord op mijn vragen. Ik vermoed dat er nog veel meer toe te voegen zijn naarmate deze markt groeit.

Voor nieuwkomers die op zoek zijn naar nieuwe munten om toe te voegen aan hun cryptoportfolio, liggen de wortels van Enjin in gaming. Het bedrijf werd opgericht in 2009, toen mede-oprichters Witek Radomski en Maxim Baglov het Enjin Network creëerden, een sociaal gaming-communityplatform dat waarschijnlijk niet gerelateerd is aan PlayStation- en X Box-games, daarom heb je er als winkel nog nooit van gehoord. crypto-investeerder zoals ik.

Dat gezegd hebbende, blockchain-spel De zes draken is vermoedelijk naar PlayStation V komen. Met de Six Dragons kunnen spelers NFT’s maken met behulp van blockchain-recepten die zijn gemaakt door andere spelers, die in ruil voor hun service met cryptocurrency worden betaald. Enjin maakt daar deel van uit.

Tegenwoordig heeft het Enjin Network meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 250.000 gaminggemeenschappen. Dit zijn echte gamenerds, die hun zwaarden en ruimtegevechtspullen willen behouden.

“Onze ervaring in de gaming-ruimte bracht ons onder de aandacht van hardnekkige problemen waarmee de industrie wordt geconfronteerd en die kunnen worden opgelost door blockchain”, zegt Bryana Kortendick, vice-president operations en communicatie bij Enjin. “De meeste games gebruiken een interne, gecentraliseerde database om items weer te geven. Hoewel dit snel en goedkoop is, zijn spelers aan de verliezende kant, omdat ze niet echt hun game-items of de voortgang die ze in de game boeken, bezitten. Als het spel wordt afgesloten, gaan alle voortgang en items verloren. Gedecentraliseerde NFT-items geven u het ware eigendom van die items.

Op Blockchain gebaseerde items kunnen gemakkelijker worden geïntegreerd in meerdere platforms, waardoor samenwerking tussen game-ontwikkelaars en grote gaming-merken zoals Minecraft mogelijk wordt.

Sinds de lancering van hun NFT-platform heeft Enjin meer dan 1,14 miljard blockchain-activa ondersteund die 12,5 miljoen aan ENJ-munten bevatten die zijn gecreëerd, en ongeveer 127.000 gebruikers hebben momenteel ENJ.

In april lanceerden ze JumpNet – wat voor mij lijkt op een van die gimmicks op het gebied van klimaatverandering. Het is een gratis blockchain waarmee gebruikers directe, gasvrije transacties kunnen voltooien voor ENJ en Ethereum ERC-1155 slimme contractactiva. Via een “brug” kan ENJ worden verplaatst naar JumpNet, waar het kan worden gebruikt voor het beoogde doel om CO2-negatieve NFT’s te genereren zonder transactiekosten.

We hebben veel gehoord over de ecologische voetafdruk van crypto sinds Elon Musk er een paar maanden geleden over klaagde en het daarom opgaf om Bitcoin-aankopen van Tesla’s toe te staan. Nu draait crypto ineens om klimaatverandering.

Maar naast de zorgen over C02 heeft JumpNet geleid tot de creatie van meer dan 6,2 miljoen activa die gratis zijn ‘geslagen’ op JumpNet. Munten is wat je doet als je bijvoorbeeld een virtueel zwaard maakt, ondersteund door Enjin Coin.

Dit is een groeiend platform, dus Enjin Coin heeft misschien wat ruimte om mee te groeien met de NFT-markt en hoewel sommige van deze dingen belachelijk hoog geprijsd zijn, zijn andere realistischer en kunnen ze worden beschouwd als gamer-kunst of gamer-uitrusting die andere gamers of artiesten , waardevol kan vinden.

Het Enjin-platform heeft nu meer dan 95.000 geregistreerde gebruikers, tegen ongeveer 36.000 in januari. Sinds 2017 zijn er meer dan 830.000 items verhandeld op de Enjin Marketplace. De Enjin Wallet en crypto/NFT-app is meer dan 2,3 keer gedownload. miljoen keer.

“We werken officieel samen met meer dan 55 game- en app-ontwikkelaars als onderdeel van het Enjin Adopter Program”, zegt Kortendick.

Dit is natuurlijk belangrijk voor de groei van Enjin, omdat het meer NFT’s nodig heeft, ondersteund door Enjin. De trend is je vriend in deze.

“Het kernhulpprogramma van ENJ is om de waarde van blockchain-items direct te ondersteunen. Het is als een gouden standaard voor digitale activa”, zegt ze. “Enjin fungeert als waardegarantie en certificaat van echtheid. ENJ kan uit de items worden geëxtraheerd via een proces dat smelten wordt genoemd. Dus als je een zwaard bezit voor een spel dat je niet meer speelt, kun je het item altijd omsmelten om de ENJ-waarde van binnenuit te ontvangen of het op een marktplaats te verhandelen.

Ik vroeg naar de geruchtenmolen van Reddit dat Enjin Coin in-game aankopen zou mogen doen op Electronic Arts

EA
producten. Het is een gerucht, vertelden ze me.

Hun Polkadot NFT-project, Efinity, heeft onlangs $ 20 miljoen opgehaald van zijn EFI-tokenzeil op Coinlist. Ze zetten 100 miljoen EFI op. Het was binnen 2,5 uur uitverkocht en was overtekend, met 652.000 mensen die zich hadden geregistreerd om deel te nemen aan dat aanbod, de op één na hoogste vraag naar een nieuwe vermelding ooit op Coinlist.

Voor investeerders, als de Enjin Coin-prijs erin slaagt verder te gaan dan $ 1,59, “zullen de stieren weer aan het stuur zitten”, denkt Elliott Laybourne, een cryptocurrency-investeringsanalist en columnist bij Investing Cube. Enjin handelt momenteel rond $1,39. “Een haalbaar opwaarts doel is de high van 26 mei op $ 2,16”, zegt hij, als Enjin de $ 1,60 zou overschrijden.

“Een token toegewezen aan een afbeelding, video of audio-URL zorgt voor digitale schaarste en authenticiteit op de items. Mensen houden van schaarste en mensen houden van verzamelobjecten, dus het is geen verrassing dat deze markt in de eerste 4 maanden van 2021 met 800% groeide”, zegt Van Zutphen van TheFutbolApp in Licthenstein. “De markt is net zo groot als het internet zelf, met ingebouwd betalingssysteem en wereldwijde winkelpuien. In plaats van naar een kleine winkel te gaan die verzamelobjecten verhandelt, kunt u uw artikel in een digitale etalage op het hele internet plaatsen en direct een veilige betaling ontvangen zonder tussenpersoon. Je kunt sneller ontdekken welke items waarde hebben voor mensen – het ontdekken van de prijs van kunst duurt tientallen jaren. Dit is veel sneller. En het is leuk’, zegt hij.

Ja, maar kan de Enjin-munt met 1.000% groeien? Dat lijkt alles te zijn waar crypto-investeerders om geven.

Niemand weet het. Maar voor minder dan $ 2 per “aandeel”, gaat niemand failliet door 100 ENJ te kopen, dat is zeker.

Deze dingen zijn als het roulettewiel, alleen in plaats van buiten te wedden, zit je vast aan het wedden op 0’s en 00’s en hoop je op het beste. Als je wint, is de uitbetaling enorm. Graag willen Kenny Rogers’ Gokker, “je moet weten wanneer je moet weglopen en weten wanneer je moet rennen.”

“We zien een toekomst waarin game-economieën net zo complex en genuanceerd worden als die in de echte wereld, met gamers die elk deel van hun spelerservaringen willen bezitten”, zegt Kortendick. “Dit zal het sociale paradigma voorbij door gebruikers gegenereerde inhoud en meer naar door gebruikers gegenereerde waarde brengen, waar mensen producten en diensten voor elkaar kunnen creëren in de digitale wereld, mogelijk gemaakt door blockchain-technologie en NFT’s.”

Dat is in een notendop de fundamentele zaak voor Enjin Coin. Ze bouwen een NFT-ecosysteem dat bedrijven, ontwikkelaars en het gamerpubliek alles geeft wat ze nodig hebben om NFT’s te creëren, integreren, verhandelen, distribueren en gebruiken.

Als u in NFT’s gelooft, koopt u een klein beetje Enjin-munt.

Als belegger weet ik niet zeker of ik in NFT’s geloof. Maar Tom Brady wel, en blijkbaar tienduizenden andere mensen doen dat, en dus heb ik enig risico in Enjin Coin gestoken. Als het ontploft, verlies ik niet al mijn cryptochips.

De mensen bij Enjin zijn optimistisch, zoals iedereen in crypto.

“We zijn meer dan enthousiast over de onvermijdelijke symbiose van NFT’s met augmented en virtual reality en kunstmatige intelligentie”, zegt Kortendick. “Deze technologieën, gecombineerd met NFT’s en blockchain, zullen de opkomst van een echt gedecentraliseerd Metaverse mogelijk maken.”

De Metaverse is een hele andere wereld. Denk aan de opmerking eerder over Caprica. U kunt lezen over de Metaverse hier.

“Deze nieuwe realiteit zal ongelooflijke kansen bieden voor socialisatie, creativiteit, economische activiteit en sociale mobiliteit”, zegt Kortendick. “Ik denk dat het internet zal vervangen als de belangrijkste arena voor maatschappelijke, culturele, politieke en economische activiteiten”.

Source link

Zakelijk