Abercrombie & Fitch-aandelen om hoger te handelen na Q3?

Abercrombie & Fitch-aandelen om hoger te handelen na Q3?

Abercrombie & Fitch (NYSE: ANF), een speciaalzaak die vrijetijdskleding en -schoenen verkoopt, zal naar verwachting op dinsdag 23 november zijn resultaten over het derde kwartaal rapporteren. We verwachten dat ANF-aandelen waarschijnlijk hoger zullen handelen omdat de inkomsten in lijn komen en de winstverwachtingen overtreffen. De voorraden duurzame consumentengoederen hebben zich goed hersteld in de fiscale eerste helft van 2021 als gevolg van verhoogde vaccinatiegraad in de VS. De pandemie versnelde de e-commerceverschuiving voor ANF, wat kostenefficiënter was voor het bedrijf. Onze voorspelling geeft aan dat de waardering van ANF ongeveer $ 48 per aandeel is, wat ongeveer 6% hoger is dan de huidige marktprijs. Bekijk onze interactieve dashboardanalyse op Voorwinsten van ANF: Wat te verwachten in Q3? voor meer details.

(1) Opbrengsten zullen naar verwachting in lijn zijn met de consensusramingen

Trefis schat de inkomsten van ANF in het derde kwartaal op ongeveer $ 898 miljoen, in lijn met de consensusraming van $ 897 miljoen. De inkomsten van het bedrijf groeiden met 24% op jaarbasis (joj) tot $ 865 miljoen in het tweede kwartaal, aangedreven door een gemakkelijke vergelijking met vorig jaar en ook geholpen door een sterke start van het Amerikaanse back-to-school-seizoen, solide reactie op de herlancering van het merk Gilly Hicks en bijgewerkte winkelervaringen. Dat gezegd hebbende, lag de omzet van het bedrijf vanaf het tweede kwartaal van 2019 3% boven het niveau van vóór de pandemie. De kernmarkt in de VS had een gezonde groei van de netto-omzet van 11% op tweejarige basis.

2) WPA ligt waarschijnlijk iets boven de consensusschattingen

De winst per aandeel van ANF in het derde kwartaal (WPA) zal naar verwachting $ 0,69 bedragen per Trefis-analyse, iets boven de consensusschatting van $ 0,66. De brutomarge van ANF kwam in het tweede kwartaal uit op 65,2%, een stijging van 590 basispunten ten opzichte van het tweede kwartaal van 2019 – profiterend van een verbetering van de AUR (gemiddelde eenheid retail) met dubbele cijfers. Dit, gecombineerd met een doorlopend kostenbeheer, leidde tot een stijging van de operationele marge met maar liefst 1800 basispunten op tweejaarsbasis. Bijgevolg kwam de aangepaste winst per aandeel van het bedrijf uit op $ 1,70 vergeleken met $ 0,23 in het tweede kwartaal van 2020, en een verlies van $ 0,48 in het pre-pandemische kwartaal. Opgemerkt moet worden dat het huidige kwartaal profiteerde van ongeveer $ 0,53 in verband met enkele eenmalige belastingposten.

(3) Schatting van de aandelenkoers hoger dan de huidige marktprijs

langs onze Abercrombie & Fitch’s waardering, met een winst per aandeel (EPS) schatting van ongeveer $ 4,56 en een K/W-veelvoud van 10,5x in fiscaal 2021, vertaalt dit zich in een prijs van $ 48, wat bijna 6% hoger is dan de huidige marktprijs.

Het is handig om te zien hoe leeftijdsgenoten het doen. ANF-aandelenvergelijking met peers voor hoe Abercrombie & Fitch zich verhoudt tot collega’s op het gebied van statistieken die ertoe doen.

Wat als u in plaats daarvan op zoek bent naar een meer uitgebalanceerde portefeuille? Hier is een hoogwaardige portefeuille dat heeft de markt sinds 2016 consequent verslagen.

Investeer met Trefis Portefeuilles die de markt verslaan

Alles zien Trefis Prijsschattingen

Source link

Zakelijk