Aandelen om in oktober te verhandelen

Aandelen om in oktober te verhandelen

Ik denk niet dat het risico geweken is en dat het waarschijnlijk niet tot eind oktober zal eindigen. Het gemiddelde hoogtepunt in elk jaar was 5 septembere; de recente high was op de 2nd. Elke analyse van de maand oktober begint met deze observaties over de maand:

  1. Het is de meest volatiele
  2. Het heeft de grootste dalingen gezien
  3. De markt sluit meestal aan de positieve kant
  4. Het gemiddelde dieptepunt in elk jaar is 27 oktobere.

Het dieptepunt zal waarschijnlijk in de laatste week van de maand zijn.

Hier zijn de op cycli gebaseerde handelsaanbevelingen voor de DJIA-aandelen in deze maand. In september leverden de longtransacties een gemiddelde op van -2,45% versus een verandering van -4,29% in de DJIA in vergelijking met een rendement van -6,07% voor de shortverkopen.

Voor de maand oktober wordt het concept cyclus/relatieve kracht toegepast. Eerst worden de Dow Jones 30-aandelen gerangschikt van best presterende naar slechtste door het verwachte rendement in die maand te berekenen. De topaandelen werden als volgt gescreend. De beste traditionele artiesten van de maand werden vervolgens gescreend op relatieve sterkte door een unieke maatstaf die sorteert op verschillende relevante tijdsperioden. Degenen die beide schermen passeren, zijn aankopen voor de maand. De aandelen die zowel zwak presteren op maandbasis als relatief zwak presteren, zijn shortverkopen voor de maand.

Het seizoensscherm voor de maand wordt hieronder weergegeven. Het aantal jaren gegevens staat in de laatste kolom. De kolom Times Return toont het percentage maanden waarin het aandeel steeg. De kolom Return toont de gemiddelde procentuele winst in de maand. De kolom Verwacht rendement is het product van kolom twee en drie. We kunnen zien dat Goldman Sachs

GS
handelt al 22 jaar en is in alle maanden van september met 81,8% gestegen. Het gemiddelde rendement was 4,14% en het verwachte rendement is 3,39%.

Gemiddelde prestaties van de DJIA-aandelen in de maand oktober

Van de sterkste, deze aandelen vertonen een sterke relatieve sterkte en worden beschouwd als aankopen voor de maand:

Goldman Sachs

Verkoopsteam

CRM

Microsoft

MSFT

Reizigers

Wat de zwakste betreft, vertonen deze aandelen een afnemende relatieve sterkte en zijn ze geschikte shortverkopen:

Boeing

BA

rups

KAT

Verizo

VZ
N

Amge

AMGN
N

Honeywell

Source link

Zakelijk