Aandelen deze week: koop Garmin en Accenture

Aandelen deze week: koop Garmin en Accenture

Zoals verwacht bleef de S&P deze week grotendeels onveranderd. De komende week worden hogere prijzen verwacht. Dit is de optie-expiratieweek (OPEX) in november. Dit tijdsinterval heeft een bullish bias, zoals we kunnen zien in het onderstaande histogram. De grafiek toont het verwachte rendement voor elke OPEX-dag in november sinds 1985.

OPEX Week Verwacht rendement in november

Om enkele aandelen te selecteren voor kortetermijntransacties, wordt de volgende strategie gebruikt. De best presterende aandelen in de komende week met minimaal 10 jaar prijsgegevens worden berekend en hieronder weergegeven. De aandelen zijn gerangschikt op het percentage tijdsperioden waarin de aandelen zijn gestegen.

Best presterende S&P 500-aandelen in de komende week

Uit deze lijst worden de bestanden gescreend op relatieve sterkte en door dynamische cycli. De laatste term verwijst naar de meest actieve cycli die nu winst genereren.

De selecties van de afgelopen week, Applied Materials en Automatic Data Processing, stegen met respectievelijk 2,39% en 0,58%. Zowel de S&P 500 als de NASDAQ daalden licht. Laten we eens kijken naar de komende week, waarin de S&P slechts 46,3% van de tijd is gestegen.

In de komende week is Garmin de afgelopen 20 jaar 80% van de tijd gestegen voor een gemiddelde winst van 3,30%. In de maand november is het aandeel 67% van de tijd gestegen. De dynamische maandelijkse en wekelijkse cycli bereiken beide hun dieptepunt in de komende week. Alle koopsignalen waren het afgelopen jaar winstgevend. Het aandeel zal waarschijnlijk dichter bij $ 165 stijgen.

Grafiek 1

Accenture is bijna 81% van de tijd gestegen in november en 68,4% van de tijd in de komende week. de 16e was de sterkste dag in november, met een stijging van meer dan 85% van de tijd. De dagelijkse cyclus daalt op dinsdag. Alle elf signalen hebben geleid tot hogere prijzen. Relatieve kracht is sterk. De $ 380- $ 385 is een redelijk kortetermijndoel.

Grafiek 2

Source link

Zakelijk