89% van de leningnemers van studieleningen is niet klaar om studieleningen te betalen

89% van de leningnemers van studieleningen is niet klaar om studieleningen te betalen

Dus 89% van de leners van studieleningen is niet klaar om studieleningen te betalen vanaf 1 februari 2022.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

een nieuwe enquête van Student Debt Crisis Center, een non-profit gericht op studieleningen, vond enkele alarmerende statistieken over studieleningen en terugbetaling van studieleningen:

  • 89% van de volledig werkende leners van studieleningen zegt dat ze niet “financieel zeker” genoeg zijn om de federale studieleningen op 1 februari opnieuw te betalen;
  • 21% zullen ze nooit financieel veilig genoeg zijn om eventuele studieleningen opnieuw; (Hoe vergeving voor studieleningen te krijgen)
  • 27% van de respondenten zegt dat ten minste 33% van hun inkomen naar studieleningen gaat wanneer de betalingen in februari worden hervat; (Dit is wie nu in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen)
  • 10% van de respondenten zegt dat ten minste 50% van hun inkomen naar studieleningen gaat; (Deze leners komen niet in aanmerking voor vergeving van studieleningen)
  • 44% van de volledig in dienst zijnde leners van studieleningen zei dat ze hun maandelijkse studieleningen niet kunnen betalen of in gebreke blijven; en
  • 45% van de respondenten zegt dat hun financiële welzijn momenteel slecht of zeer slecht is, vergeleken met 25% die hetzelfde zei vóór de Covid-19-pandemie.

“…Terwijl de economie zich herstelt, zijn zelfs volledig in dienst zijnde leners van studieleningen niet financieel zeker genoeg om opnieuw te betalen”, zei Natalia Abrams, president en oprichter van Student Debt Crisis Center. “Simpel gezegd, Amerikanen met studieschulden hebben niet te maken met een werkgelegenheidscrisis, maar met een studentenschuldencrisis. Wanneer de betalingspauze op 1 februari afloopt, wordt het kleed van leners onder zich uitgetrokken terwijl ze eraan werken om weer op de been te komen.


Leners zijn niet op de hoogte van grote veranderingen in de kwijtschelding van studieleningen

Verrassend genoeg zei 36% van de non-profitmedewerkers dat ze niet op de hoogte waren van grote veranderingen in het kwijtschelden van studieleningen, waardoor het nu gemakkelijker wordt om je studieleningen op te zeggen. President Joe Biden, die $ 11,5 miljard aan studieleningen heeft opgezegd, is leners van studieleningen blijven helpen en heeft grote veranderingen aangekondigd in de vergeving van studieleningen, waardoor de regels worden versoepeld om in aanmerking te komen voor vergeving van studieleningen. (Hier is wie nu in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen). Volgens de nieuwe wijzigingen kunnen leners van studieleningen in het programma voor vergeving van studieleningen rekening houden met betalingen voor studieleningen voor FFELP- en Perkins-leningen, te late en onvolledige betalingen, betalingen voor studieleningen van het verkeerde terugbetalingsplan voor studieleningen en zelfs betalingen voor studieleningen die eerder zijn gedaan. tot consolidatie van studieleningen. Deze week maakte het Amerikaanse ministerie van Onderwijs bekend dat binnen enkele weken $ 2 miljard aan studieleningen wordt stopgezet. Hoewel het ministerie van Onderwijs en de beheerders van studieleningen leners van studieleningen op de hoogte zouden moeten stellen van de nieuwe wijzigingen in het kwijtschelden van studieleningen, suggereert het onderzoek dat ten minste een deel van de kredietnemers van studieleningen niet op de hoogte is van de laatste mogelijkheden om studieschulden kwijt te schelden. (Hoe een beperkte vergeving van studieleningen aanvragen).


Elizabeth Warren waarschuwt voor de gevaren van het beëindigen van studieleningen

Credit Sen. Elizabeth Warren (D-MA), een fervent pleitbezorger voor vergeving van studieleningen, waarschuwt de Biden-administratie voor het voortijdig herstarten van federale betalingen voor studieleningen. (Hoe u vergeving voor studieleningen kunt krijgen, zelfs als u niet in openbare dienst werkt). Warren heeft gezegd dat de Biden de vrijstelling van studieleningen van de Covid-19-pandemie – waaronder tijdelijke verdraagzaamheid voor studieleningen – moet verlengen tot na de vervaldatum van 31 januari 2022. Warren maakt zich met name zorgen over financieel kwetsbare leners van studieleningen die mogelijk moeite hebben om hun studieleningen te betalen of die in gebreke blijven. De regering van Biden heeft echter gezegd dat de betalingen voor federale studieleningen vanaf 1 februari worden hervat en dat er geen verlenging zal zijn.

Met het einde van de vrijstelling van studieleningen, verwacht u dat de betalingen voor federale studieleningen op 1 februari opnieuw zullen beginnen. Bent u voorbereid? Dit is het moment om al uw opties voor het terugbetalen van studieleningen te evalueren. Hier zijn enkele populaire manieren om studieleningen sneller af te lossen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

Beperkte vergeving van studieleningen aanvragen?

Het ministerie van Onderwijs zal $ 2 miljard aan studieleningen annuleren

Dit is wie nu in aanmerking komt voor vergeving van studieleningen

3 manieren om een ​​lagere studielening te krijgen

Source link

Zakelijk