5 manieren om meer geld te verdienen zonder een vinger uit te steken

5 manieren om meer geld te verdienen zonder een vinger uit te steken

Natuurlijk zijn er grenzeloze mogelijkheden om een ​​passief inkomen te verdienen – van het aanbieden van een logeerkamer te huur tot het delen van advertenties op een blog tot het maken van een product zoals een e-boek of een T-shirtontwerp dat in het begin wat lef vereist, maar dat vervolgens blijft genereren winst. Er is geen gebrek aan eenvoudige en weinig betrokken bewegingen om geld te verdienen die u passief kunt nastreven in de diepten van de afgrond die het internet is.

Er zijn echter ook enkele serieus eenvoudige manieren waarop u meer geld kunt verdienen zonder ook maar een vinger uit te steken. Behalve het winnen van de loterij, bestaat er niet zoiets als een situatie om snel rijk te worden. Maar hier zijn vijf zeker weddenschappen voor het schalen van uw spaargeld zonder echt veel te doen.

1. Verdien cashback met winkelen of dineren.

Oké, dat is er dus iets je moet het hier doen – en dat is winkelen of uit eten gaan in de winkels en restaurants waar je al aan het winkelen en eten bent. Er is een overvloed aan middelen die u cashback opleveren als u toch onvermijdelijk wat geld uitgeeft.

Bijvoorbeeld, platforms zoals Swagbucks, iBotta en Laten vallen bieden u beloningen voor winkelen bij geselecteerde retailers. Ze werken allemaal een beetje anders. Met Swagbucks verdien je bijvoorbeeld cadeaubonnen voor je favoriete winkels door online te winkelen, enquêtes in te vullen en video’s te bekijken. Ondertussen biedt iBotta u beloningen voor winkelen via het platform en in winkels. En Drop biedt beloningen voor winkelen via de app.

Andere apps zoals Beloningen ophalen en Zittend beloon je voor het dineren op je favoriete foodie-plekken. Met Fetch Rewards kunt u punten verdienen met elke bon van elk restaurant en deze inwisselen voor cadeaubonnen of zelfs meer beloningen. Met de Seated-app kun je meer dan 30 procent verdienen elke keer dat je uit eten gaat of afhaalmaaltijden bestelt bij een curator van meer dan 1.500 restaurants en bars.

2. Open een creditcard met lucratieve beloningen.

Veel creditcards bieden u ook beloningspunten elke keer dat u met de kaart betaalt. Sommige bieden betere punten voor bepaalde categorieën, zoals reizen, dan andere. Een bekende beloningskaart is bijvoorbeeld: Chase Sapphire Preferred®-kaart. Deze kaart biedt u 5x punten voor reisaankopen, 3x punten voor dineren en 2x punten voor alle andere aankopen. U krijgt ook 25 procent meer waarde wanneer u punten inwisselt voor vliegtickets, hotels, autoverhuur en cruises – dus 60.000 punten leveren u $ 750 op voor reizen.

Een ander voorbeeld is de Discover it® Cash Back-kaart zonder jaarlijkse kosten. U kunt vijf procent cashback verdienen op aankopen op verschillende plaatsen (lees: Amazon, supermarkten, restaurants, benzinestations) en wanneer u betaalt met PayPal, elk kwartaal tot het driemaandelijkse maximum. Je verdient ook automatisch en onbeperkt één procent cashback op alle andere aankopen. Je kunt je cashback op elk moment verzilveren; uw beloningen verlopen nooit.

Dit zijn natuurlijk niet de enige creditcards met dit soort beloningspunten, maar het zijn twee best beoordeelde opties.

3. Open een creditcard met flinke aanmeldbonussen.

Sommige creditcards bieden ook lucratieve aanmeldbonussen. Met de bovengenoemde Chase-kaart kunt u bijvoorbeeld 60.000 bonuspunten verdienen nadat u in de eerste drie maanden na het openen van uw account $ 4.000 aan aankopen hebt uitgegeven. Ondertussen heeft de Discover-kaart een Cashback Match-programma dat je een onbeperkte dollar-voor-dollar-match biedt van alle cashback die je aan het einde van je eerste jaar met de kaart hebt verdiend.

Veel creditcardmaatschappijen bieden bonussen aan als stimulans. Capital One Venture Rewards-kaart is een ander voorbeeld. U krijgt een eenmalige bonus van 60.000 mijlen nadat u in de eerste drie maanden $ 3.000 aan aankopen heeft uitgegeven, wat overeenkomt met $ 600 aan reizen. Andere kaarten zien af ​​van de jaarlijkse vergoeding voor het eerste jaar. En sommigen bieden een APR van nul procent voor een bepaalde periode, zoals de Bank of America® Aangepaste Cash Rewards-kaart, waarmee de kosten voor 15 factureringscycli en eventuele saldooverdrachten in de eerste 60 dagen worden weggelaten.

4. Bewaar uw geld op een hoogrentende spaar- of geldmarktrekening.

In plaats van uw spaargeld op te slaan op een standaard spaarrekening, bergt u het op op een hoogrentende spaarrekening. Een voorbeeld is Discover, dat 0,40 procent APY biedt – geen maandelijkse kosten of minimale opening van een account. American Express is een andere optie met een APY van 0,40 procent met slechts een minimumsaldo van $ 1.

U kunt ook kiezen voor een geldmarktrekening, een rentedragende rekening bij een bank of financiële instelling. Tal van alledaagse banken bieden ze aan. Met een Discover-geldmarktaccount kunt u bijvoorbeeld 0,30 procent APY verdienen op saldi van minder dan $ 100.000 of 0,35 procent APY op die $ 100.000 en meer.

Traditionele geldmarktrekeningen kunnen echter forse minimale stortingen hebben of hoge kosten in rekening brengen. Daarom biedt Q.ai, uw go-to-beleggingsapp, een Kasreservekit. Q.ai werkte samen met APEX Clearing om gebruikers een potentieel inkomen verdienende professionele beleggingsrekening te bieden die in de loop van de tijd rente zal opbouwen zonder een minimale storting of saldo – of verborgen transferkosten.

5. Investeer uw geld zodat het in de loop van de tijd groeit.

Investeren, investeren, investeren. Als u dit doet, zal uw geld in de loop van de tijd nog meer geld verdienen, simpelweg door op een beleggingsrekening te staan. Over het algemeen behalen investeringen doorgaans een jaarlijks rendement van 10 procent. Hoewel marktvolatiliteit op korte termijn onvermijdelijk van invloed zal zijn op uw portefeuille, is beleggen op de lange termijn een trefzekere manier om uw spaargeld te laten groeien.

Q.ai maakt het u gemakkelijk. Q.ai is een handsfree app voor persoonlijk beleggen waarmee u de kracht van AI kunt gebruiken om te beleggen zoals de profs. Het selecteert niet alleen aandelen en ETF’s. Het beheert uw geld voor u met beleggingsstrategieën van institutionele kwaliteit. Beter nog, het is volledig commissievrij.

Bekijk het zelf.

Vond je het leuk wat je las? Meld u aan voor onze gratis Forbes AI Investor-nieuwsbrief hier om wekelijks AI-gedreven investeringsideeën te krijgen. Voor een beperkte tijd kunnen abonnees lid worden van een exclusieve slappe groep om deze ideeën op te doen voordat de markten opengaan.

Source link

Zakelijk