4 winkelaandelen bereiken nu nieuwe 52-weekse hoogtepunten

4 winkelaandelen bereiken nu nieuwe 52-weekse hoogtepunten

Hoewel de belangrijkste aandelenmarktindices zich terugtrokken van de nieuwe hoogtepunten van vorige week, bleef de detailhandel deze week stijgen. Deze 4 aandelen in die sector bleven tot het einde van de week hoger, zelfs als leiders van grote namen zoals Apple

AAPL
en Tesla

TSLA
slaagde er niet in om voorbij de vorige hoogtepunten te komen.

Sommige hiervan zijn “speciale” retailers, dus in die gevallen kan het zijn dat bepaalde kenmerken van hun bedrijf ervoor zorgen dat ze schitteren in het pre-vakantieseizoen. Wat de fundamentele redenen ook mogen zijn voor hun slechte prestaties, het kan de moeite waard zijn om dieper naar deze nieuwe marktleiders te kijken.

Beste koop

BBY
‘s
dagprijs grafiek:

Na van begin mei tot eind september zijwaarts naar beneden te zijn gegaan, is de actie vanaf begin oktober bijna recht omhoog gegaan. Hoewel het volume lang niet zwaar is, lijken beleggers te hebben besloten dat het vakantieseizoen goed zal zijn voor Best Buy. Merk op dat van een prijs van 104 naar een prijs van 136 een stap beter is dan 30% in slechts 2 maanden tijd. De relatieve sterkte-indicator (RSI, boven de prijsgrafiek) suggereert dat het kopen misschien overdreven is geworden, althans voorlopig.

BJ’S Wholesale Club

BJ
’s dagelijkse prijsgrafiek:

De grote kortingsketen zal voor het 15e jaar op rij gesloten zijn voor Thanksgiving, volgens de aankondiging van het bedrijf in oktober. Dat weerhoudt beleggers er niet van om door te gaan met het kopen van de aandelen. BJ’s Wholesale Club is aan het scheuren en blijft gestaag boven zowel de korte- als de langetermijn voortschrijdende gemiddelden met slechts af en toe een korte dip onder de 50-dagen. Na de nieuwe high tijdens de handelssessie van vrijdag te hebben bereikt, trok het aandeel zich wat terug naar het einde toe.

De dagelijkse prijsgrafiek van Canada Goose Holdings:

Dat gat van begin november van 40 naar 45 kwam nadat het bedrijf de winstverwachtingen van Wall Street-analisten had overtroffen. Beleggers vinden het leuk als dat gebeurt en in dit geval vonden ze het erg leuk. Let op het zware volume op de dag en de follow-up van de nieuwe 52-weekse hoogtepunten. Canada Goose zegt dat het komende kwartaal er ook goed uitziet met een grotere vraag naar hun parka’s uit China.

William Sonom

WSM
a’s dagelijkse prijsgrafiek:

De kopers die eind augustus met veel volume binnenvielen, hebben gelijk gekregen. Na een paar maanden op en neer, bleef de voorraad deze week doorgaan en sloot zelfs hoger dan die zomerpiek. Merk op dat de prijs boven een omhooggaand 50-daags voortschrijdend gemiddelde (de blauwe lijn) blijft en ruim boven een omhooggaand 200-daags voortschrijdend gemiddelde (de rode lijn). Wat Williams Sonoma de laatste tijd ook doet, het werkt zeker wat investeerders betreft.

De dagelijkse prijsgrafiek van de S&P Retail Index:

Dit is de index voor een brede groep winkelaandelen die laat zien hoe de sector als geheel presteert. U ziet de overeenkomsten met de bovenstaande individuele aandelen: een nieuwe high deze week en boven beide voortschrijdende gemiddelden. Uit al deze kracht blijkt duidelijk dat beleggers denken dat we voor een behoorlijk kerstinkopenseizoen staan.

Geen beleggingsadvies. Alleen voor educatieve doeleinden. Raadpleeg altijd een geregistreerde beleggingsadviseur voordat u een beslissing neemt.

Source link

Zakelijk