4 aandelen bereiken nieuwe hoogtepunten terwijl de markt uitverkocht raakt

4 aandelen bereiken nieuwe hoogtepunten terwijl de markt uitverkocht raakt

Het leuke van grote uitverkoop op de aandelenmarkt is dat je achteraf, door de lijst met ‘nieuwe hoogtepunten’ te controleren, kunt zien welke aandelen sterk zijn. Een koers hoger op de dag dat de meeste voorraden opraken, is misschien de moeite waard om naar te kijken. Waarom gaat deze omhoog terwijl bijna al het andere aan het tanken is?

Met dat in gedachten, hier is een blik op een groep aandelen die begin deze week weigerden mee te gaan met het lossen.

Pilgrim’s Pride

PPC
is actief in de wereldwijde handel in verpakte goederen en het meeste daarvan betreft bekende kipmerken. Er is de naamgenoot, Pilgrim’s Pride, evenals Country Pride, Del Dia, Pierce Chicken, O’kane in Noord-Ierland en ToRico’s in Puerto Rico.

Het Braziliaanse JBS, dat al een deel van het in Greeley, Colorado gevestigde bedrijf bezit, heeft een buy-out voorgesteld voor $ 26,50 voor de aandelen die het nog niet bezit.

Pilgrim’s Pride werd vandaag verhandeld op $ 28,64, meer dan 2 dollar boven de voorgestelde overnameprijs. Het was medio augustus al hoger dan $ 26,50 op het JBS-nieuws. Zou het kunnen dat beleggers denken dat er uiteindelijk een hoger buy-outcijfer in het verschiet ligt?

Warner Music Group verkocht maandag met de rest van de markt, maar schoot vandaag hoger op een gat tot $ 45 op zwaarder dan normaal volume. Een analist van Credit Suisse bracht een positief nieuw rapport uit over het bedrijf en suggereerde een richtprijs van $ 48 als gevolg van de toegenomen vraag naar aangeboden streamingdiensten.

Na de afsluiting zakte de NASDAQ-verhandelde aandelen terug naar $ 44,30 na het nieuws dat Access Industries van miljardair Leon Blavatnik een 2.340.000 deel van de aandelen zou verkopen. Warner Music heeft een koers-winstverhouding van 85, keert een dividendrendement van 1,33% uit en heeft een gemiddeld dagelijks volume van een relatief lage 600.000 aandelen.

Molina Gezondheidszorg

MOH
bleef weg van massale verkoop op maandag en wist vandaag een absoluut hoogtepunt te bereiken.

Volgens de website van het bedrijf biedt Molina gezondheidszorg in het kader van Medicare- en Medicaid-programma’s en via marktplaatsen voor staatsverzekeringen. Het bedrijf bedient 4,6 miljoen leden.

De groei van de winst per aandeel is dit jaar -2,60%, maar de 5-jaars groei van de WPA is 34,40%. Voor een aandeel dat op de New York Stock Exchange wordt verhandeld, wordt het licht verhandeld met een gemiddeld dagelijks volume van slechts 299.000 aandelen.

Temper Sealy International bereikte vandaag een nieuwe all-time high van $48,34 na een iets hogere maandag te sluiten, zelfs met alle verkopen om hen heen. Het in Lexington, Kentucky gevestigde bedrijf produceert matrassen en andere soorten beddengoed.

De winst per aandeel groeide dit jaar met 90,70%. De 5-jaars groei komt uit op 44,90%. De koers-winstverhouding van Tempur Sealy is 18,9. Ze betalen een klein dividend van 0,58%. De short float van 4,05% kan te maken hebben met de langetermijnschuld ten opzichte van het eigen vermogen van 3,67.

Deze 4 aandelen hadden maandag goede dagen toen de meeste andere daalden en kwamen dinsdag sterk terug. Dit soort sterkte in het midden van de algemene zwakte van de markt suggereert dat beleggers deze zouden kunnen overwegen voor verdere analyse. Er zijn natuurlijk geen garanties dat de winsten kunnen voortduren.

Geen beleggingsadvies. Doe je eigen onderzoek en raadpleeg altijd een geregistreerde beleggingsadviseur voordat je een beslissing neemt.

Source link

Zakelijk