3 manieren om geld te verdienen met bewegingen die belangrijk zijn voor u en de planeet

3 manieren om geld te verdienen met bewegingen die belangrijk zijn voor u en de planeet

Jongere generaties lijken veel meer om klimaatverandering te geven dan de generaties ervoor. En toch suggereert onderzoek dat ze hun geld niet per se op de juiste plaats zetten. Maar beleggen is een trefzekere manier waarop millennials hun geld voor hen kunnen laten werken en de planeet.

Sinds 1880 zijn de mondiale temperaturen met gestegen 2,2 graden Fahrenheit (1,2 graden Celsius) gemiddeld – en de grootste verandering vond plaats aan het einde van de 20e eeuw. Natuurrampen, zoals droogte aan de ene kant en overstromingen aan de andere kant, zijn door deze klim alleen maar toegenomen. Ondertussen, een geschatte acht miljoen ton van plastic vervuilt onze oceanen elk jaar. En het verbranden van fossiele brandstoffen voor zaken als elektriciteit, warmte en auto’s blijft de grootste bijdrage leveren aan de uitstoot van broeikasgassen die een tol eisen van onze planeet.

EEN Gallup-analyse 2018 vindt een “global warming age gap” met betrekking tot overtuigingen, attitudes en risicopercepties rond klimaatverandering. 70 procent van de volwassenen van 18 tot 34 jaar, vergeleken met 62 procent van de 35- tot 54-jarigen en iets meer dan de helft (56 procent) van de 55-plussers, geeft toe zich zorgen te maken over de opwarming van de aarde. De grootste generatiekloof zit in de zorg dat de opwarming van de aarde inderdaad ernstige bedreigingen zal vormen tijdens hun leven.

Meestal worden millennials geconfronteerd met deze angst, en het bepaalt volgens hen veel van hun geldbeslissingen CNBC Make It-onderzoek. In feite zijn jongere generaties zoals millennials eerder bereid hun gewoonten te veranderen om beter te doen voor het grotere goed van het mondiale milieu.

Volgens een Radicaal betere toekomst: het rapport van de volgende generatie73 procent van de jongeren steunt openbare protesten die het bewustzijn van zaken als klimaatverandering vergroten. En volgens GlobeScan’s jaarlijkse Gezond en duurzaam leven studie, generatie Zers en millennials zijn de meest waarschijnlijke van de generaties die zeggen dat ze hun levensstijl willen veranderen om milieuvriendelijker te zijn.

Echter, studies beweren dat bijna een derde van de millennials nog nooit met hun sociale kringen over de opwarming van de aarde heeft gesproken, vergeleken met 24 procent van de generatie X-ers, 21 procent van de babyboomers en 23 procent van degenen onder de stille generatie. Bovendien blijkt uit een schat aan onderzoek dat boomers de neiging hebben om meer aan het milieu uit te geven dan jongere generaties, die in sommige opzichten eigenlijk de ergste overtreders zijn.

Uit een onderzoek van Censuswide voor Aviva blijkt dat boomers het beter doen dan jongere generaties in alles, van het vermijden van plastic voor eenmalig gebruik tot het eten van alleen seizoensfruit en -groenten en het verminderen van vliegreizen. Maar het zijn niet alleen levensstijlkeuzes. Maar het zijn niet alleen levensstijlkeuzes. Volgens een rapport van vermogensonderzoeksbureau Wealth-X geven oudere generaties ook meer aan milieuoorzaken.

Maar beleggen kan millennials ook helpen deze geldbewegingen te maken. Hier is hoe.

1. Investeer in groene aandelen die al voor verandering zorgen.Millennial-investeerders kunnen maatschappelijk verantwoord beleggen (SRI) gebruiken om hen te helpen hun financiële doelen te verwezenlijken, terwijl ze tegelijkertijd een krachtige, positieve impact hebben op de planeet.

In feite, 2021 . van het Morgan Stanley Institute for Sustainable Investing Duurzame fondsen presteren beter dan vergelijkbare fondsen tijdens het coronavirus van 2020 Uit onderzoek blijkt dat maatschappelijk verantwoorde beleggingen redelijk goed presteren. Fondsen die zich richtten op “environmental, social and governance (ESG)-factoren, zowel voor aandelen als voor obligaties, hebben het jaar beter doorstaan ​​dan niet-ESG-portefeuilles.”

Zoek aandelen van winstgevende bedrijven die transparant zijn over hun activiteiten en hoe hun beleid en praktijken mensen en de planeet beïnvloeden. Dit omvat bedrijven die zich richten op zonne-energie, waterbehoud, afvalvermindering, groen transport en meer.

2. Investeer in groene waardeaandelen die het verschil kunnen maken.

Verandering wordt vaak met angst ontvangen, wat betekent dat het tijd kost. Zoek naar pioniers in de branches waarin u al belegt of waar u regelmatig mee te maken heeft. Welke nieuwere bedrijven of nieuwere initiatieven binnen bestaande bedrijven hebben het vermogen om verandering teweeg te brengen?

Onthoud dat de groene beweging springlevend is, alleen omdat ze nog niet van de grond zijn gekomen. Waar een wil is is een weg. Beleggen in aandelen waarvan u denkt dat ze nu ondergewaardeerd zijn, maar die te zijner tijd zullen worden gerealiseerd, kan een verstandige zet zijn.

3. Schakel professionele hulp in bij beleggen.Zoek hulp! De robo-adviseurs van vandaag kunnen u helpen uw geld op plaatsen te zetten waarin u gelooft en dat zal uw geld helpen meer geld te verdienen.

Q.ai, kan u bijvoorbeeld helpen om allerlei slimmere geldbewegingen te maken! En een van de beste aspecten van Q.ai is dat je erbij kunt zijn zoals je wilt, maar je kunt het ook instellen en vergeten als je dat wilt. Dankzij Q.ai’s geautomatiseerde herbalancering hoeft u zich nooit zorgen te maken over marktschommelingen in de snel evoluerende groene ruimte.

Vond je het leuk wat je las? Meld u aan voor onze gratis Forbes AI Investor-nieuwsbrief hier om wekelijks AI-gedreven investeringsideeën te krijgen. Voor een beperkte tijd kunnen abonnees lid worden van een exclusieve slappe groep om deze ideeën op te doen voordat de markten opengaan.

Source link

Zakelijk