11.000 studentenleningen die nog steeds wachten op terugbetaling

11.000 studentenleningen die nog steeds wachten op terugbetaling

Het Amerikaanse ministerie van Onderwijs is nog steeds bijna 11.000 leners van studieleningen een terugbetaling verschuldigd voor hun studieleningen.

Dit is wat u moet weten.

Studiefinanciering

Als gemeld Door de Washington Post, in reactie op een verzoek om de Freedom of Information Act, heeft het Amerikaanse ministerie van Onderwijs gegevens vrijgegeven waaruit blijkt dat 10.868 leners van studieleningen nog steeds wachten op een terugbetaling omdat hun loon onrechtmatig werd gegarneerd om hun studieleningen te betalen. Dit ondanks een federaal moratorium dat loonbeslag als gevolg van de Covid-19-pandemie heeft voorkomen.


Studieleningen: tijdelijke verdraagzaamheid voor studieleningen

Het congres keurde in maart 2020 de Cares Act goed, een stimuleringspakket van $ 2,2 biljoen, dat aanzienlijke verlichting van studieleningen bood aan leners van federale studieleningen, waaronder:

  • Geen verplichte federale betalingen voor studieleningen;
  • 0% rente op federale studieleningen; en
  • Geen inning studieschuld bij verzuim

Traditioneel kan de federale overheid in gebreke blijvende studieleningen incasseren via bijvoorbeeld loonbeslag. Op grond van de Zorgwet werd het loonbeslag voor het innen van studieschulden echter tijdelijk stopgezet. Zowel president Donald Trump als president Joe Biden hebben deze vrijstelling van studieleningen twee keer verlengd en deze loopt af op 31 januari 2022. (Dit is wat de vrijstelling van studieleningen van Biden betekent voor je studieleningen). Ondanks dit moratorium op het innen van schulden voor studieleningen, bleef het ministerie van Onderwijs de lonen garneren nadat Trump de Cares Act in de wet had ondertekend.


Studieleningen oplossen door terugbetalingen te doen voor ongepaste loonbeslag

Het ministerie van Onderwijs heeft gewerkt aan het oplossen van de administratieve fout. Tot en met juli heeft het ministerie van Onderwijs $ 187 miljoen aan terugbetalingen verstrekt aan 382.306 leners van studieleningen, de Washington Post gemeld. De afdeling Onderwijs kan echter geen terugbetalingen doen aan bijna 11.000 leners van studieleningen omdat de leners van studieleningen geen geldig adres hebben. Dat gezegd hebbende, heeft het ministerie van Onderwijs gegevens gematcht met het Amerikaanse ministerie van Financi├źn om bijgewerkte adressen te vinden voor leners van studieleningen en om contact op te nemen met werkgevers om te stoppen met het garneren van de lonen van de loonstrookjes van getroffen leners van studieleningen. Dit komt op een moment dat het opzeggen van studieleningen een hot topic is op Capitol Hill, ook al is vergeving van studieleningen uitgesloten van de laatste begrotingsovereenkomst. Het National Student Legal Defense Network, een non-profitorganisatie voor het bepleiten van studieleningen die het Freedom of Information Request heeft ingediend, heeft vorig jaar een class action-rechtszaak aangespannen tegen de regering-Trump, waarin wordt beweerd dat het ministerie van Onderwijs de uitvoering van de vrijstelling van studieleningen verkeerd heeft beheerd door ongepaste garnering van de lonen van leners van studieleningen. Hoewel er bijna 18 maanden zijn verstreken sinds het Congres de Cares Act heeft aangenomen, zet het ministerie van Onderwijs zich in om terugbetalingen te doen aan de getroffen studentenleningen. Als uw loon onjuist is gegarneerd en uw contactgegevens zijn gewijzigd of niet bijgewerkt, neem dan contact op met uw studieleningbeheerder en werk uw informatie bij met Federal Student Aid.

Als je studieleningen in gebreke blijven, vraag je je misschien af: “Moet je stoppen met het betalen van je studieleningen?” Zorg ervoor dat u al uw opties voor het terugbetalen van studieleningen begrijpt, inclusief hoe u uit de wanbetaling van de studielening kunt komen. Neem contact op met je studieleningbeheerder zodat je weer betalingen kunt doen en een positieve betalingsgeschiedenis voor studieleningen kunt opbouwen wanneer de betalingen van federale studieleningen worden hervat vanaf 1 februari 2022. Als je studieleningen hebt, zijn hier enkele populaire opties om te overwegen voor studieleningen aflossen als je studieleningen sneller wilt aflossen:


Studieleningen: gerelateerde literatuur

Komt u in aanmerking voor $ 8,7 miljard aan kwijtschelding van studieleningen?

Infrastructuurpakket omvat voertuigkilometerheffingsprogramma

Opzegging van studieleningen kan meer leners helpen, maar dat betekent niet dat Biden de studieleningen van iedereen zal opzeggen

Annulering van studieleningen werd vandaag gericht op Capitol Hill

Source link

Zakelijk