Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 63 Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 63 Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 70 Zelfstandige verkopers gezocht voor natuurlijke producten | Thuiswerk24


Zelfstandige verkopers gezocht voor natuurlijke producten
Functieomschrijving
Ben je op zoek naar een uitdaging, meer vrije tijd voor jezelf en voor je gezin, minder stress en wens je te werken waar en wanneer je zelf wil? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken om ons team verder uit te breiden.

Wij zoeken over heel België en Nederland zelfstandige verkopers om deze natuurlijke producten op de markt te brengen en mensen te helpen met hun gezondheid en schoonheid.

Je start met een commissie van 15% en naarmate de verkoop kan deze oplopen tot 48% commissie op je verkoop.Profiel kandidaat
Je bent minimum 18 jaar
Je hebt commercieel inzicht en je bent klantgericht
Ambitie en doorzettingsvermogen liggen bij jou hoog in het vaandel
Je bent in bezit van eigen vervoer
Je bent leergierig en gaat minstens 1 keer per week naar een opleiding
Je kunt overweg met de computer en maakt gebruik van social media

Bedrijfsomschrijving
Wij zijn een team van mensen die andere mensen helpen om hun dromen waar te maken. Je moet niet in ons investeren want wij investeren in jou. We willen alleen maar samenwerken met mensen die de juiste houding en ambitie hebben.

Je gaat samenwerken met een groot internationaal bedrijf dat ondertussen al 40 jaar actief is en beschikbaar is in meer dan 160 landen. Dit bedrijf biedt je een toekomstperspectief aan met onbeperkte doorgroeimogelijkheden
Het is een eerlijk bedrijf dat mensen beloont voor hun inzet door middel van verschillende bonussen zoals internationale reizen, auto van het bedrijf, winstverdeling en later een extra pensioen.

Je wordt door ons opgeleid en er zijn praktijkgerichte opleidingen voorzien van het bedrijf. De verdiensten zijn uiteraard naar jouw eigen inzet. Wij zijn er om jou te begeleiden en jou succesvol te maken.

Er is een mogelijkheid om parttime te werken en daarmee een fulltime inkomen op te bouwen. Dit is heel goed te combineren met je huidige baan of zelfstandige activiteit.

Arbeidsvoorwaarden
Gratis opleidingen en begeleiding voorzien van het bedrijf
Gratis een eigen persoonlijke coach die je kan contacteren met vragen of enkele problemen
Gratis eigen webshop om online te promoten
Werken waar een wanneer je wil, er wordt geen druk op je gezet en er is geen minimum maandelijkse verkoop vereist
Je hebt de mogelijkheid om van thuis uit te werken door gebruik te maken van de social media zoals Facebook, Twitter, Instagram,....
Je bent niet BTW plichtig
Je hebt de mogelijkheid om een eigen team uit te bouwen om je verkoopsregio's te verbreden. Je krijgt een bonus op de verkoop van jouw eigen team ( Niet verplicht )
Je verkoopt op de manier dat je zelf wil, wat het beste bij jou past en waar je goed in bent
Later heb je een extra op je eigen pensioen
Je werk is overerfbaar, dat wil zeggen dat als je kinderen hebt je je werk kunt overlaten aan je kinderen. Je kinderen starten daar waar je gebleven bent.

Solliciteer

Over deze vacature