Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 63 Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 63 Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 70 PHP programmeur | Thuiswerk24


PHP programmeur
Functieomschrijving
Je mag voor verschillende websites allerlei php klusjes maken.
Het gaat hier om aanpassingen aan websites van verschillende frameworks.
Ook zijn er verschillende css werkzaamheden en javascript toepassingen die af en toe wat aanpassingen kunnen gebruiken.Profiel kandidaat
Je houd van afwisselende kortlopende projecten en het werken aan verschillende sites.
Het uitzoeken hoe bepaalde sites in elkaar zitten en het maken van quick fix oplossingen in noodgevallen is voor je een leuke bezigheid. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgt voor het op peil houden van je kennis.

Bedrijfsomschrijving
Jenda is uitgever van verschillende websites waaronder tboek.nl daarnaast helpen we ondernemers met het verbeteren van hun zoekmachine positie in google en het bijhouden van hun website.

Arbeidsvoorwaarden
Een flexibele baan die vanuit huis uitgevoerd kan worden, het gaat om een variabel aantal uren. De werkzaamheden zijn zeer verschillend en structuur is ver te zoeken.

Solliciteer

Over deze vacature