Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 63 Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 63 Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/sync/system/pagina/default.php on line 70 Chat operator | Thuiswerk24


Chat operator
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een bijbaantje waarbij je zelf kan kiezen wanneer je werkt en hierdoor ook zelf bepaald wat je verdient? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chat operators die in het bezit zijn van een computer of laptop met een internetverbinding, de Nederlandse taal goed beheersen en snel en foutloos kunnen typen.

Je gaat aan de slag als chat operator en beantwoord binnenkomende berichten. Het gaat hierbij alleen om tekstberichten dus je blijft volledig anoniem tijdens het werk. Je krijgt per verstuurd bericht betaald. De uren die je wil werken kies je zelf in het online rooster.

Wat verdien je per uur?

Hoe sneller jij berichten kan lezen en beantwoorden des te hoger je uurloon is! Wie rustig doorwerkt kan met gemak 60 berichten per uur halen, maar wie echt de aandacht bij het werk houdt en zich niet laat afleiden haalt met gemak 120 berichten per uur. Het tarief voor de verstuurde berichten is afhankelijk van het moment dat je aan het werk bent. In het rooster staat de beloning voor die dag/tijd er bij vermeld.
Wanneer kan je werken?

Wij hebben een wekelijks herhalend rooster en hierin kan jij zelf indelen wanneer je zou willen en kunnen werken. De uren zijn selecteerbaar aan de hand van beschikbaarheid. Wanneer je je inroostert op een bepaald uur, zorgen wij er voor dat er altijd genoeg werk is. Vaak komt het bij onze concullega's voor dat er geen berichten zijn om te beantwoorden.
Werken naast een uitkering/zwart betaald?

Elke eerste maandag van de maand betalen wij de verdiensten van die maand er voor uit. Dus op de eerste maandag van februari krijg je de verdiensten over januari betaald op je rekening. Welke eventuele gevolgen dit heeft voor een uitkering dien je te overleggen met je uitkeringsinstantie.


Wordt jij enthousiast van bovenstaande en zou je het leuk vinden om voor ons te komen werken?
Meld je dan aan via ons aanmeldformulier op onze website. Hier vind je overigens ook meer informatie.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een e-mail.

We zouden het leuk vinden om jou in ons team te mogen verwelkomen!

Ben je elke week ziek, kun jij je niet aan afspraken houden of heb je regelmatig internet storingen? Bespaar jezelf en ons dan de moeite en meld je niet aan.Solliciteer

Over deze vacature